Barátja hajtott rá egyszer a feleségére! A magyar műsorvezető meglepő vallomást tett

Így vette kezdetét Boros Lajos ismeretsége a legjobb barátjával.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Boros Lajos és Orbán József barátsága évtizedekkel ezelőtt kezdődött, amikor még mindketten zenével foglalkoztak.

A különleges haverság egy olyan történettel indult, mellyel más nagy barátságok befejeződni szoktak.

A feleségére hajtott rá

Orbán József gitáros-énekes és Boros Lajos rádiós együtt érkeztek az RTL Klub stúdiójába, hogy elmeséljék, hogy indult legendás barátságuk. Természetesen nőügyről van szó. Orbán József a műsorvezető feleségét szerette volna meghódítani, mentségére legyen mondva, akkor még nem tudta, hogy a nő Boros Lajos párja.

Az eset egy koncerten történ, 1973 környékén, amin a rádiós is fellépett, mivel egykor énekesként kereste a kenyerét. Orbán József nagyon felnézett Borosra, így úgy döntött, megnézi a koncertet. A szóban forgó hölggyel pedig a nézőtéren találkozott.

- Láttam, hogy az első sorban ül egy jó csaj, és mellette van egy szabad hely, hát gondoltam, én oda leheveredem. Ahogy leültem, Lajos lejött a színpadról. Mondtam a csajnak, hogy én nem nagyon szeretem ezt az embert, erre Lajos odaért, és azt mondta: ne haragudj, megengeded, hogy leüljek, ő a feleségem - nyilatkozta a gitáros.

Azóta is barátok

A kínos helyzetben egyikük sem sértődött meg, sőt, azóta is jót nevetnek rajta és még mindig nagyon jó barátok.

Anyagi nehézségekkel küzdő sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

A két férfi rengeteget zenélt együtt, sokat turnéztak, melynek során számtalan jó élményben volt részük.

Az egyik turné alkalmával a német határon a vámosok Orbán József zsebében egy gázsprayt találtak, ami akkor teljesen szabálytalan volt, így őrizetbe vették a gitáros-énekest. Az volt a szerencséje, hogy barátja azonnal segítségére sietett, és tisztázta a helyzetet, így Orbán megúszta a börtönt.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A szoros baráti kötelék a két férfi között az interjú során a stúdióban is látszott, rengeteget nevettek és viccelődtek a felvételen.

Fotó: Facebook/Boros Lajos

Ezt is szeretjük