Friss! Gyermeket vár az RTL Klub népszerű híradósa
Boros Krisztina, a Híradó és a Házon kívül bájos műsorvezetője nemrég bejelentette, gyermeket vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Boros Kriszta egyre többet mosolyog. Az RTL Klub Házon kívül című műsorának felvételén már egyértelműen kiderült kolléganőnk boldogságának oka: a bájos műsorvezető ugyanis gyermeket vár.

Kriszta a nyári szünet előtti utolsó forgatási napon elmondta, hogy bár a műsor szeptembertől visszatér a képernyőre, ő maga az élet legszebb feladatának, az anyaságnak szenteli majd életét. Nagyon örül a babának, örömébe azonban üröm is vegyül. Nem titkolja, hogy a gyermeket egyedül kell vállalnia. Nem könnyű a döntés, mégis egyértelmű a válasz.

Vége a szerelemnek

Mint bevallotta, annak a szerelemnek, melynek ez a gyermek a gyümölcse, hamarabb vége lett, mint hogy kiderült volna a terhessége. Ráadásul bármennyire is barátsággal váltak el egymástól, nem szeretnék felmelegíteni a kapcsolatot.

Így aztán tulajdonképpen egyedülálló anya lesz - ám ez nem azt jelenti, hogy ne lennének mellette olyanok, akik szívesen segítenek neki, akár a családtagjai, akár a barátai köréből.

- Mindig sejtettem, hogy sok barátom van, de most tudtam meg - mondta el a műsorvezető.

Őszi baba lesz

A kisbaba, ha minden a tervek szerint megy, szeptemberre várható, így a Híradóban nyáron még láthatjuk Krisztát. Utána pedig az élet legszebb feladata jut neki, amelynek - ahogy ő fogalmaz - minden pillanatát tökéletesen át akarja élni és ki akarja élvezni.

Kriszta azt is elmondta, hogy elfogadta ezt az élethelyzetet, és próbálja belőle kihozni a legjobbat. Bár eddig kereste a tökéletes férfit, nem találta, de most ősszel életet ad várva várt kisfiának.

És ki tudja, talán vele együtt a nagy szerelem is beköszönt az életébe.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük