Ma este megmutatja! Borbás Marcsi új oldaláról mutatkozik be
Ma este új oldaláról mutatkozik be az M1-en Borbás Marcsi legfrissebb műsorával, az Életművésszel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma este egy új műsorral jelentkezik az M1-en Borbás Marcsi: a népszerű műsorvezető a filmes és a tévés műfajt elegyítő Életművész című produkciónak az ötletgazdája és a kreatív producere is egyben.

Az Életművész szerepében hazánk ismert, kalandvágyó személyiségei váltják egymást. Az első közülük Nagy Ervin színművész.

Kalandok Magyarországon át

Mi tenne, ha egy hétig csak a nagybetűs Életet kellene élveznie? Habzsolná azt, vagy inkább annak értelmét keresné? Mi lenne az első, amit kipróbálna?

Ezekre a kérdésekre kell megtalálnia a választ az Életművész székébe ülő szereplőknek úgy, hogy bármerre is járnak az egy hét alatt, semmire sem mondhatnak nemet, nem térhetnek ki az útjukba kerülő kalandok elől. 

- Először meglepett a megkeresés, mert azt hittem, hogy egyfajta riporterként kell kalauzolnom a nézőket a műsorban témáról témára. Hamar rájöttem azonban, hogy az Életművész minden, csak nem hagyományos tévéműsor. Nincsenek előre gyártott témák, közösen hozzuk létre a forgatókönyvet - mesélte a Nagy Ervin.

A kalandok közben egy új oldaláról tárul fel előttünk az ország: az Életművész figuráján keresztül ismerhetjük meg a Magyarországot, ahol életvidám, kreatív, alkotó emberek élnek, akik tettre készen keresik a legújabb kihívásokat.

Persze azt már a Főtér című műsorban is megszokhattuk, hogy Borbás Marcsi az embereken keresztül többet mutatott be az ország adott részeiből, mint egy szép tájat vagy egy jellegzetes épületet.

Hadüzenet a pesszimizmus ellen

A közúti karamboltól a bokszteremben elcsattanó pofonokon át egy barlang mélyén töltött idegborzoló éjszakáig minden játszott. De ez semmi ahhoz képest, hogy a kezemben tarthattam Az ember tragédiája eredeti kéziratát! - villantotta fel kalandjait néhány szóban a 36 éves színész.

A formabontó és izgalmakkal teli sorozat ma este 21 órakor indul az M1-en, és Borbás Marcsi a köztévén jelenleg is nagy sikerrel futó műsorának, a szombatonként jelentkező Gasztroangyalnak az alkotógárdája jegyzi.

- Az eddigi tapasztalataim alapján született meg a műsor, ami a filmes és a tévés műfaj érdekes elegye lesz. Nem lépek le arról az ösvényről, amin eddig is jártam, csak akciódúsabb, filmesebb eszközökkel közelítünk majd ugyanahhoz a témához, ezúttal inkább a férfias karakterre koncentrálva - árulta el a 44 éves műsorvezető.

- Aki meglátja az értéket saját magában, másokban, a környezetében, az nyitottan és érdeklődően fordul az ország kincsei felé is. A főszereplőink ilyen emberek. A műsor pedig egyfajta hadüzenet a passzivitás és a pesszimizmus ellen - tette hozzá a népszerű tévés, aki maga az új műsorban nem lesz látható, a háttérből irányítja azt.

Fotó: MTVA

Ezt is szeretjük