Borbás Marcsi ezt is bevállalta! Az m1 műsorvezetője igazán merész volt

Új részekkel folytatódik a Gasztroangyal az m1-en.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptember 22-én új részekkel folytatódik a Gasztroangyal című műsor az m1-en Borbás Marcsival.

Borbás Marcsi saját fogásával
Mág a medvehúst is megkóstolta

A korábbi évad gyakorlatának megfelelően szombatonként 17.30-kor folytatódik a műsorvezető és csapata kulináris kalandozása.

Egyedül az éjszakában

Az előző évadhoz hasonlóan az idén is a gazdag ízvilág, a minőségi alapanyagok sokasága jellemzi a Gasztroangyalt. Nemcsak mindennapjaink kísérőinek, a paprikának, a diónak, a mogyorónak és a méznek a termesztését, illetve a belőlük készíthető ételeket mutatja be a stáb, hanem olyan különlegességeket is, mint kevésbé ismert halunk, a busa. A nagyméretű hal húsából bizony még töltött káposzta is készíthető.

Az elmúlt nyáron nemcsak országszerte, hanem Erdélyben is forgattak, így a most induló részekben a hazai gasztronómiai élet jeles képviselői mellett három adás erejéig az erdélyi magyar hagyományok és konyha is bemutatkozik.

Borbás Marcsi a parajdi sóbányában, 110 méter mélyen avatja be a nézőket a sóbányászat rejtelmeibe, és megismerteti velük az ott őrzött borokat is.

A békás-szorosi esztenán pedig több mint ezer méter magasságban kóstol bele az ötszáz éves hagyományokon alapuló juh-, kecske- és tehéntartás mindennapjaiba, a sajt- és ordakészítés titkába. Még attól sem riad vissza, hogy egy pásztorlakban egyedül éjszakázzon.

Sztárvendégek

Féljünk-e a medvétől, vagy inkább megegyük? Lesz medvetalp- és medvekolbász-kóstolás, pisztránghorgászat, és az is kiderül, hogy mennyire egészségesek a forrás-, illetve a borvizek.

D. Tóth Kriszta kígyóbőrmintás ruhában keltett feltűnést

Nézegess képeket!

Elolvasom
Sok-sok finomság is terítéken lesz: az erdélyi konyha alapétele, a babos padlizsánkrém, a cikakáposzta, a pacalcsorba, a kürtőskalács, a csörögefánk és az előre kovászolt káposzta levélben sütött kenyér.

Azt is megtudhatjuk, hogyan lehet lekvárt főzni szederből, miként készítenek áfonyából pálinkát és szörpöket az ottaniak, és mi a titka a híres kibédi hagymának.

Vásárolj Femina Klub bérletet!

Vásárolj bérletet, és vegyél részt a 2025-ös év különleges előadásain, ahol izgalmas témákról hallhatsz elismert szakértőktől és közéleti személyiségektől. 

  • Knapek Éva, aki a társfüggőségről és a mérgező kapcsolatokból való szabadulásról beszél. 2025.01.07.
  • Kajdi Csaba, aki humorral és őszinteséggel osztja meg tapasztalatait nőkről és élettapasztalatairól "Anyámtól a modellekig" témában.  2025.02.19.
  • Steigervald Krisztián, aki a generációk közötti kommunikáció kihívásait tárgyalja "Boomerek és Zoomerek" című előadásában. 2025.04.09.

További részletek: feminaklub.hu/

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Természetesen sztárvendégek is felbukkannak a műsorban: Földes Eszter színésznő boltoskisasszony lesz Szekszárdon, Tóth Vera énekesnő a paprikaszedésben, míg Mikó István Jászai Mari-díjas színművész, rendező az őszi almaszedésben jeleskedik.

Fotó: a Gasztoangyal szerkesztősége.

Ezt is szeretjük