Borbás Marcsinak ruhái miatt szóltak be - A reggeli műsorban reagált a támadásra
Borbás Marcsi a Music FM reggeli műsorában reagált a támadásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy kommentelő a szemére vetette Borbás Marcsinak, hogy nyolc éve nagy sikerrel futó, Gasztroangyal című műsorában túl drága ruhákban áll kamera elé, és ezzel nem hiteles, amikor vidéki embereket keres fel. A műsorvezető posztja alatt a többi hozzászóló azonnal védelmébe vette Borbás Marcsit - így tettek a 89,5 Music FM reggeli műsorának, az Önindítónak a műsorvezetői is, akik telefonon elérték az érintettet. 

"Hiteltelen, ahogy több százezres ruhákban jelenik meg az adásban (egy ilyen fekete kabát, ami rajta van, kb. 150 000 Ft, a pulóver és kardigán a keszthelyi adásban úgyszintén néhány tízezer forint, meg a sapka....) Hiteles ahogy a „Mari nénik” között a falun ezekben a göncökben mutatkozik" - így szól az említett komment. 

Bochkor Gábor szerint nonszensz, hogy Borbás Marcsit valaki az öltözete miatt kritizálja, mert egyrészt szerinte a műsorvezető átlagosan, az évszaknak és a helyszínnek megfelelően öltözködik: télen kabátot és sálat húz, ha a sáros mezőre kell kimennie, gumicsizmába bújik, a ruhadarabjairól pedig sosem üvölt, hogy milyen azok márkája. Másrészt, senkinek semmi köze hozzá, hogy egy ismert tévés milyen ruhát vesz magának, vagy a műsora szponzorai milyen darabokba öltöztetik. Az említett kabátot vehette akár százezerért is, de akár leárazva húszért is. Nem mellékesen egy ilyen ruhadarabot az ember nem egy évre vásárol. 

Borbás Marcsi szerint annak a bulvárlapnak az egyik újságírója írta be álnéven az egyetlenegy kritikus kommentet, amelyik fel is fújta az esetet. 

- Én arra jutottam, hogy két probléma van: az egyik, hogy nem szeretek nyilatkozni nekik, a másik pedig, hogy ezt ők maguk írták kommentben, különben a sok-sok száz hozzászólás között ezt nem találták volna meg. Abból a sokból egy a szánalmas, akinek azon túl, hogy nem tudom, milyen lelkivilága van, nem tudom, hogy mit gondol, a vidéki emberek olcsó rongyokban járnak? Ez nagyon sértő - mondta a reggeli rádióműsorban. 

Borbás Marcsi nyolcadik éve készíti csapatával a hetente jelentkező Gasztroangyalt, melynek nemrég forgatták a háromszázadik adását, januárban pedig elindult a Borbás Marcsi szakácskönyve is. Az ötvenéves tévés arra a kérdésre is válaszolt, szerinte miért népszerű évek óta a műsora. 

- Megpróbálok önazonos lenni, és tulajdonképpen nem is én vagyok a fontos, hanem azok az emberek, akikhez megyek. Nem én teszem őket szerethetővé, hanem fordítva. Ők önmagukat adják, azért olyan csodálatos nézni, hogy őszinte és tiszta emberek szerepelnek a képernyőn, mert ez ma ritka. Ebbe a műsorba nem lehet pénzért bekerülni, ehhez tartom is magam, mert abban a pillanatban, ha nem az értéket tartjuk fontosnak, elmegy más irányba, és vége. Nem is lenne ilyen nézettsége - véli a tévés. 

Ezt is szeretjük