Az ország kedvenc műsorvezető-párosa voltak - 3 éve nem beszélnek egymással
Bochkor Gábor ezért nem beszél Boros Lajossal.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bochkor Gábor és Boros Lajos hosszú éveken át az ország kedvenc műsorvezető-párosa voltak, de már három éve egy szót sem váltanak egymással. Bocsi a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorának mai adásában elárulta, mi ennek az oka.

- Semmit nem vettem el tőle. Ha valaki közel a 70. évéhez egy ilyen projektben részt vehetett, és ilyen sikert élhetett meg, ráadásul ezzel a fizetéssel, akkor úgy gondolom, az egyetlen szó, amit találhat, az a köszönöm - utalt közösen eltöltött éveikre.

Bochkor szerint volt munkatársa egy szétszórt, de kreatív ember volt: jó ötletekkel jött, de igazi munkát már nem fektetett azok megvalósításába.

- Soha nem voltunk barátok. Vonzottak a fesztelen, agyament ötletei, de a műsor sikere inkább rajtam múlt. Ő mindig egy vidéki művházban gondolkodott, én meg Las Vegasban.

A műsorvezető Lovász László műsorában azt mondta: azt is el tudta volna képzelni, hogy a Bumeráng harmadik műsorvezetőjével, Voga Jánossal és egy nővel készítsen műsort, de mindig volt benne annyi korrektség, hogy vitte magával Boros Lajost.

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Várkonyi Andrea lányára rá sem ismerni - Nóri így megnőtt

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor egy szem lánya, Nóri nagyon sokat nőtt az utóbbi időben.

Ezt is szeretjük