Az ország kedvenc műsorvezető-párosa voltak - 3 éve nem beszélnek egymással
Bochkor Gábor ezért nem beszél Boros Lajossal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bochkor Gábor és Boros Lajos hosszú éveken át az ország kedvenc műsorvezető-párosa voltak, de már három éve egy szót sem váltanak egymással. Bocsi a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorának mai adásában elárulta, mi ennek az oka.

- Semmit nem vettem el tőle. Ha valaki közel a 70. évéhez egy ilyen projektben részt vehetett, és ilyen sikert élhetett meg, ráadásul ezzel a fizetéssel, akkor úgy gondolom, az egyetlen szó, amit találhat, az a köszönöm - utalt közösen eltöltött éveikre.

Bochkor szerint volt munkatársa egy szétszórt, de kreatív ember volt: jó ötletekkel jött, de igazi munkát már nem fektetett azok megvalósításába.

- Soha nem voltunk barátok. Vonzottak a fesztelen, agyament ötletei, de a műsor sikere inkább rajtam múlt. Ő mindig egy vidéki művházban gondolkodott, én meg Las Vegasban.

A műsorvezető Lovász László műsorában azt mondta: azt is el tudta volna képzelni, hogy a Bumeráng harmadik műsorvezetőjével, Voga Jánossal és egy nővel készítsen műsort, de mindig volt benne annyi korrektség, hogy vitte magával Boros Lajost.

Fotó: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Várkonyi Andrea lányára rá sem ismerni - Nóri így megnőtt

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor egy szem lánya, Nóri nagyon sokat nőtt az utóbbi időben.

Ezt is szeretjük