Emlékszel Pongóra a Big Brotherből? 13 év alatt ennyit változott a bugyiboltos
A Big Brother első szériájának néhány szereplője egykor és most.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2002-ben még a TV2 tarolt valóságshow-jával, az év szeptemberében indult és decemberben ért véget a magyarországi Big Brother első szériája. Ha a szereplőkről képet vagy rövid leírást adnánk, mindenki, aki 13 évvel ezelőtt aktív tévénéző volt, tudná, kikről van szó.

Amikor 2015 májusának elején az újságok arról írtak, hogy Pongó Guinness-rekordra készül, mindenki tudta, hogy a kopasz, kigyúrt, komlói nőifehérnemű-eladóra - a műsorban csak bugyiboltosnak emlegették - gondolnak, aki a Big Brotherben egyszer száz órán át virrasztott, hogy napokig kép­ernyőn legyen.

Ezek után nem meglepő, hogy a rekordja sikerült: péntek estétől vasárnap éjfélig összesen több mint 54 órán keresztül folyamatosan edzett, hogy ezzel hívja fel a figyelmet a sportolás fontosságára.

Összegyűjtöttünk pár szereplőt a Big Brother első részéből. Nézd meg, mi történt velük a valóságshow óta, és mennyit változtak!

Nócit, az RTL Klub egykori műsorvezetőjét alig ismertük fel

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a műsorvezetőnőket, akikért egykor egy ország rajongott, de ma már nincsenek képernyőn!

Ezt is szeretjük