Fotó: Bicskey Lukács gyönyörű lányai is megjelentek az Argo 2 díszbemutatóján

Bicskey Lukács lányai és a felesége is megjelent az Argo 2 premierjén.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bicskey Lukács felesége és két nagylánya is részt vett az Argo 2 keddi díszbemutatóján.

Bicskey Lili, Pethő Kincső és Bicskey Zsófia

A színész április 8-án bekövetkezett halála váratlanul érte barátait és a rajongókat, a premieren is megemlékeztek róla.

Bicskey Lukács lányai

Bicskey Lukács színművészt a magyar filmipar a 2004-es Argo Psychójaként fedezte fel magának. A premier többszöri halasztását követően 11 évet kellett várniuk a nézőknek a második részre.

A bemutatót sajnos beárnyékolta, hogy az 53 éves színész három héttel előtte elhunyt. Árpa Attila, a rendező még azon is gondolkozott, hogy lemondják az Argo 2 díszbemutatóját, a család és a kollégák azonban meggyőzték, a színész azt szerette volna, ha a rajongókhoz eljut a film.

A bemutatót tehát megtartották, és Bicskeynek ajánlották a filmet. A szereplők színpadra hívásakor Árpa Attila egy virágcsokrot adott át a színész özvegyének, Pethő Kincső színésznőnek.

A díszbemutatón Bicskey Lukács két nagyobbik lánya,  a 30 éves táncművész, Lili és a 28 éves színésznő, Zsófia  is jelen volt.

A színész második házasságából született az ötéves Míra Rasdi, akivel tavaly ősszel posztolt egy közös fotót a Facebook-oldalán.

A vetítést követően nem tartották meg az ilyenkor szokásos stábbulit, csak egy nagyon szűk körű koccintást.

Fotó: InterCom/Szabó Lilla, Facebook/Bicskey Lukács - Kairat Baltabaj

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük