Kihagyhatatlan fotó! A Beugró sztárjai, ahogy még sosem láttad őket
A beugrósok a Viasat3 műsorán térnek vissza, és nagy erőbedobással készülnek az újabb feladatokra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán nincs még egy olyan magyar műsor, ami annyit vándorolt volna csatornáról csatornára, mint a Beugró.

A Beugró sztárjai a kettlebell sportnak hódolnak

A népszerű, szituációs játékokon alapuló show 2007-ben a TV2-n debütált, majd átkerült az m1-re. Aztán négy évadig a Cool TV-n volt látható, majd ismét csatornaváltás következett: mostantól a Viasat3-on tekinthető meg az immáron Beugró Plusz névre keresztelt műsor.

Ma este Beugró Plusz!

Mindez azonban a rajongókat cseppet sem zavarja, hiszen ők már negyedik éve rendületlenül figyelemmel követik Rudolf Péter, Szabó Győző, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter és Debreczeny Csaba mókás kalandjait, akiket Novák Péter játékmester próbál terelgetni - több-kevesebb sikerrel.

Természetesen a névválasztás nem véletlen: hogy a show még izgalmasabb legyen, a játékot kombinálták egy rátermettségi vizsgával is - a készítők ugyanis egy hatodik állandó tagot keresnek a jól bevált ötösfogatba.

Így aztán minden adásban más fiatal színész vagy színésznő próbál szerencsét, és igyekszik megfelelni a játék követelményeinek, hogy aztán a társulat és a nézők együttesen dönthessék el, ki a legalkalmasabb a feladatra.

A jó kondi fél siker

A ma esti első Beugró Pluszban a 36 éves Ruttkay Laura veti össze erejét az ősbeugrósokkal: a Pesti Magyar színház művésze a Viasat3-nak elárulta, veszélyes vetélytársakkal néz szembe, de azért neki is vannak titkos fegyverei.

- Az én taktikám és erősségem az improvizációban a nőiesség, a szexus bevetése, amikor hirtelen nem tudom, merre vigyem az eseményeket - vallotta.

És hogy Rudolf Péterék miként készültek fel az újoncok fogadására? Nos, ők minden erejüket bevetik - és ezt most egészen szó szerint kell érteni. Az összeszokott csapat több tagja ugyanis már egy ideje kettlebell-edzéseken izmosodik!

Mint kiderült, Lia szinte megőrül az új sportért, Debreczeny Csaba és Novák Péter pedig otthonra is vásároltak a súlygolyókból, hogy akár hétvégenként is hódolhassanak a testmozgás örömeinek - Rudolf Peti azonban inkább megmarad a focinál.

Persze a Beugró Pluszban elsősorban a szellemi rátermettség a fő, de azért ki tudja, mire lesznek még jók a csinos kis muszklik.

A Beugró Plusz március 11-én, pénteken 21.15 órai kezdettel startol a Viasat3 műsorán. Ki ne hagyd!

Fotó: Viasat3

Ezt is szeretjük