Elmaradt az esküvő! A magyar sztárpár egy harmadik miatt nem kelt egybe
Berki Krisztián barátnője nemet mondott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián egy különleges meglepetést szervezett terhes barátnőjének, Hódi Pamelának: a lány tudtán kívül megszervezte esküvőjüket.

Kedvesét egy polgári szertartás keretein belül vette volna el, de az az anyakönyvvezető előtt nemet mondott.

Nem keltek egybe

A botrányhős eddig el sem tudta képzelni, hogy neki bárki nemet mondana egy házassági ajánlatra, így gond nélkül meg merte szervezni kedvese háta mögött a kézfogót. Az állapotos lány semmiről sem tudott, mindennel a helyszínen szembesült.

Ahogy rádöbbent, hogy miről van szó, zokogásban tört ki. A szertartás kezdetét vette, de szomorú véget ért, ugyanis Hódi Pamela nem kívánt feleségül menni Berki Krisztiánhoz. Az eset kínosságát növelte, hogy az eseményt a közönség is láthatta, ugyanis a TV2-n futó Édes Élet című műsor kamerái rögzítették a történteket.

A lány válaszát az egykori focista nem értette, hiszen azt hitte, párja már várja a nagy napot, és örülni fog a nem mindennapi meglepetésnek. Úgy tűnik, tévedett.

Ezért mondott nemet

A lánynak pár percre szüksége volt, hogy megnyugodjon, de aztán megindokolta, hogy miért mondott nemet.

Berki volt barátnője, Szabó Zsófi miatt hiúsult meg a nász, ugyanis a Zsófia név a férfi gyűrűsujjára van tetováltatva, így Pamela nem volt hajlandó felhúzni rá közös életük pecsétjét.

- Megbeszéltük, hogy nem lényeges a polgári, megmondtam, hogy nem húzom fel a zsófiás ujjadra a gyűrűt - mondta a lány sírva.

Berki az első csalódottsága után megígérte a családnak, hogy ha megszületett a baba, akkor megtartják a menyegzőt, úgy, ahogy választottja szeretné, és arra kérte a rokonokat, hogy maradjanak, és legalább az előre kifizetett vacsorát fogyasszák el.

A férfi az ezt követően készült interjúban elmondta, hogy barátnője nagyon nehéz helyzetbe hozta döntésével a család előtt. Kínos volt bármit mondania a történtek után, ezért egy kicsit haragszik a lányra, de az esküvővel kapcsolatos ígéretét be fogja tartani.

Fotó:TV2/Sajtószoba

Ezt is szeretjük