Oszter Alexandra és Kapócs Zsóka expasija megszólalt
Berki Krisztián hazánk legszebb nőivel kavart, a közelmúltban pedig végre beszélt is róluk.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián sűrű magánéletének eseményeit az elmúlt év során sokan figyelemmel követhették, hiszen szinte mindegyik hazai bulvárlap beszámolt róla, hogy az FTC vezérigazgatója éppen melyik csinos hölgyre csapott le.

Berki Krisztián (Kép: mlsz.hu)

Kezdődött az egész tavaly nyáron Oszter Alexandrával. A színésznővel való kapcsolata pedig olyan jól alakult, hogy rövidesen eljegyezték egymást, majd az oltár elé is vezette volna kedvesét, ám ez sokak legnagyobb meglepetésére váratlanul meghiúsult.

Mégiscsak lett volna esküvő

Belépett a képbe ugyanis Kapócs Zsóka modell és szépségkirálynő, illetve Kamarás Iván kedvese, akit a szóbeszéd szerint Berkiért hagyott el. A vezérigazgatónak rövid időn belül annyira megtetszett Zsóka, hogy úgy döntött, Oszter Sándor lánya helyett őt veszi feleségül az eltervezett helyen és időpontban!

A boldogító igent azonban végül ők sem mondták ki, de a szakítás egyiküket sem viselhette meg túlságosan, Berki ugyanis Sónyák Szilvia playmate oldalán találta meg a boldogságot, ám az ő kapcsolatuk sem tartott tovább, mint a megelőzőek.

A sok pletyka ellenére Berki Krisztián csak nagyon szűkszavúan kommentálta sűrű magánéletének eseményeit, a közelmúltban azonban az RTL Klub Reggeli című műsorában válaszolt Horváth Éva és Hujber Ferenc kérdéseire.

Csak ismerkednek egyelőre

Legújabban a Fradi vezetőjét Polgár Krisztina modellel és szépségkirálynővel hozták hírbe, ám Berki finomabban fogalmazott: még csak az ismerkedési fázisnál tartanak, azt tehát semmiképpen mondaná, hogy máris egy párt alkotnának.

Horváth Éva érdeklődésére kifejtette, hogy nem tartja túl gyorsnak a tempót - szerinte a média felnagyítja a párkapcsolati ügyeit, és sokkal jobban szeretné, ha a barátnői helyett a Ferencváros vezetése kapcsán ítélnék meg az emberek.

Berki elmondta még, hogy szó sincs itt semmiféle marketingről, egyszerűen csak szereti a szép hölgyeket, akik véletlenül híresek is, a Kapócs Zsókával tervezett esküvőről szóló beszámolókat pedig kacsának nevezte.

Hozzátette még, hogy egykori kedveseivel semmiféle kapcsolatot nem ápol, de minden esetben igyekezett férfihoz illően lezárni a viszonyokat.

Jelen pillanatban a munkáját tartja szem előtt, de ha megtalálja a megfelelő hölgyet, akkor biztosan kész lesz kompromisszumokat kötni, hogy egyensúlyba kerüljön a karrier és a magánélet.
Ezt is szeretjük