Berki lányának 3 évesen már okostelefonja van - Az óvodába is magával viszi
Berki Krisztián ezért vett a kis Natinak egy okostelefont.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy port kavart, hogy Berki Krisztián három és fél éves kislányának már mobiltelefonja van, azzal megy óvodába. Berki a Mokka mai adásában elárulta, miért döntöttek úgy Pamelával, hogy Natinak telefonja legyen.

A műsorvezető azt mondta, először egy gyerekeknek való okosórát hordott Nati, amit Berki egyik üzlettársa ajándékozott neki, és amivel követni tudták, éppen hol van a gyermek. Az viszont nem volt jó, mert ha a kislány megnyomott - akár véletlenül is - rajta egy gombot, felhívta az édesapját, ezért Berki inkább lecserélte egy mobilra, amivel szintén látja, éppen hol van Nati. Azzal a kislány nem játszik az oviban, abban a fogasra felakasztott ruhában marad, amelyikben érkezett.

- Az én telefonom és az édesanyja telefonja tabu. Ahhoz nem nyúlhat, nem azon játszunk, nem azon nézzük a képeket. Az édesanyja nagyon szigorú vele, meg van határozva, hogy mikor játszhat, mikor mit csinálhat vele - mondta Berki, hozzátéve, hogy szépen lassan szoktatja Natit az okostelefonhoz, mint minden máshoz.

Fotó: TV2/Mokka

A 2016-os Story-gála sztárjai

Nézd meg, milyen ruhákban jelentek meg a sztárok a 17. Story-gálán!

Ezt is szeretjük