Berki Krisztián bevallotta az este, hogy megnősült - Emiatt titkolta hónapokig
Berki Krisztián először nyilatkozott titkos esküvőjéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hónapok óta terjed a pletyka, miszerint Berki Krisztián feleségül vette 11 évvel fiatalabb szerelmét, Katona Renátát, Mazsit, de eddig egyikük sem erősítette meg a hírt – igaz, nem is cáfolták. A fiatal nő hónapokkal ezelőtt megváltoztatta az Instagram-oldalán a nevét Berki Mazsira, de amikor erről faggatták, azt válaszolta, csak azért, mert egy szállodában Mr. és Mrs. Berkiként várta őket a szobájuk. A pár rajongói azt is kiszúrták, hogy Berki és Mazsi karikagyűrűt viselnek, erre szeptember végén Várkonyi Andrea is rákérdezett a FEM3 Caféban, de műsorvezetőtársa neki is kitérő választ adott.

A TV2 A legbátrabb páros című műsorának kedd esti adásában aztán végül kiderült, hogy Berki Krisztián valóban feleségül vette szerelmét – írja a Bors. A pároknak az egyik feladat szerint össze kellett házasodniuk, amihez előbb meg kellett szerezniük a gyűrűket. A játék elején Tilla megkérte a versenyzőket, tegyék fel a kezüket, akik házasok. Berki ekkor odasúgta kedvesének, hogy tegye fel a kezét, amit Mazsi meg is tett.

– Hoppá, Berki és Mazsi ezek szerint házas, nem tudtuk – reagálta Till Attila.

- Az értesülés igaz, valóban elvettem a páromat. A szerelmem már a kapcsolatunk elején mondta, hogy szeretné, ha még idén egybekelnénk, én pedig év elején egy műsorban ígéretet is tettem erre. Tartottam az adott szavamat, megnősültem – mondta Berki Krisztián a Blikk megkeresésére.

Vágytam arra, hogy Mazsi a feleségem legyen, aki a nagy ő számomra. Vagy ő, vagy senki!

Ennél többet viszont nem szeretnénk mondani. Senkinek semmi köze a magánéletünkhöz, a meghitt pillanatok csak ránk tartoznak. Egy ember életében a gyermekei születése mellett a legértékesebb pillanat az, amikor összeköti az életét szíve választottjával – árulta el a 38 éves sztár, miért titkolta eddig, hogy megtartották az esküvőt.

Berki Krisztián az év elején vállalta fel, hogy egy párt alkotnak Mazsival, nyilvános eseményen először a márciusi Glamour-gálán jelentek meg szerelmespárként.

Ezt is szeretjük