Berki Krisztián nem ígért hűséget Mazsinak, amikor feleségül vette
Berki Krisztián a Brékingben fejtette ki, miért őszinteséget, és nem hűséget fogadott feleségének az esküvőjükön.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Volt idő, amikor Berki Krisztián falta a nőket, de a Life TV műsorvezetője negyvenéves korára elmondhatja magáról, hogy boldog házasságban él. 2018-ban nősült meg, a polgári ceremónia után az első évfordulójukon, 2019. január 26-án a Maldív-szigeteken az esküvői szertartásra is sor került. 

A Life TV hétköznap délutánonként jelentkező Bréking című műsorában ugyanakkor elárulta, hogy amikor feleségül vette Mazsit, nem ígért neki hűséget.

Berki Krisztián nem ígért hűséget Mazsinak

- Amikor végre megnősültem, és elvettem a Mazsit, mi fogadalmat írtunk egymásnak. És nekem nem a hűség volt a fogadalmam, hanem az őszinteség. 

- A hűség nem tartozik bele, hogyha elveszel valakit? - kérdezte csodálkozva műsorvezetőtársa, Szabó Dóra. 

- Nem! Nekem nem tartozik bele - vágta rá Berki, aki azt is megmagyarázta, miért nem. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nem tudom azt ígérni 37 évesen, hogy hűséges leszek életem végéig, de azt meg tudom ígérni, és tudom tartani, hogy őszinte leszek. És ha én 45 évesen másik töltött káposztát szeretnék nézegetni, én el fogom mondani a feleségemnek. Ugyanezt várom el fordított esetben is. 

- A házasság egy szövetség, egy egység. Az embereknek vannak vágyaik, amiket el tudunk fojtani intelligenciából, meg ahonnan jöttünk. De azt nem tudom, hogy 15 év múlva el tudom-e fojtani, vagy el akarom-e fojtani, ezért én nem akarok hazudni. De azt tudom vállalni, hogy őszinte leszek. 

Berki Mazsi szexi fürdőruhában

Berki Krisztián feleségével és kislányával június végén az Adriai-tenger északi partvidékén található Jesolót választotta úti célnak. Nem csak a tájról posztoltak fotókat, Berki felesége azt is megmutatta, milyen dögös fürdőruhákban sütkérezik a vízparton. Csodás darabokat vonultat fel a csajos, színes egyberészestől a falatnyi bikiniig.

Ezt is szeretjük