Kibékült Hódi Pamela és Berki Krisztián - Natika hozta őket újra össze
Hódi Pamela és Berki Krisztián a kislányuk miatt békültek ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián és Hódi Pamela évekig se veled, se nélküled kapcsolatban élt, ezen az sem változtatott, hogy 2013. október 29-én megszületett a kislányuk, Natasa Zselyke. Viharos kapcsolatuk ellenére sokan álompárnak tekintették őket, ezért sokan megdöbbentek, amikor a 2017 júliusában tervezett esküvőjüket két héttel a lagzi előtt lefújták, majd szeptember végén azt is bejelentették, hogy szakítottak. Sokan bíztak abban, hogy a viszonyuk még helyrehozható, de, amikor Berki idén februárban kamerák elé állt új barátnőjével, Mazsival, a maradék remény is szertefoszlott.  

Az egykori szerelmesek között az elmúlt egy évben nagyon megromlott a viszony. Berki például letiltatta kislánya édesanyját a közösségi oldalain, Hódi Pamela telefonon sem tudta elérni, végül bíróságra vitte az ügyet. Berki Krisztián és Hódi Pamela a kislányuk miatt mostanra kibékültek, Natika ötödik születésnapját már együtt ünnepelték. 

- Én tavaly is azt szerettem volna, hogy Natinak egy szülinapja legyen, nem több, egyik szülőnél, másiknál, három nagymamánál. Nati nagyon közel áll az édesanyjához és hozzám is, nagyon fontosak számára a szülei, és amikor idén megkérdeztem, idén kit szeretne meghívni a szülinapjára, két érdekes dolgot mondott. Az egyik, hogy legyen ott anya és apa, a másik pedig, hogy az egyik legjobb barátnőjét nem szerette volna meghívni a születésnapjára. Kiderült, azért, mert én korábban megdicsértem Lolát, milyen ügyesen megy kétkerekű biciklivel - mesélte Berki a mai Mokkában

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🐰🥕 #szulinapos #berkinatasazselyke #mydaughter

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

A TV2 műsorvezetője azt is elárulta, hogy, miután ő és exe is új párra lelt, a kislányuk elfogadta a kialakult helyzetet. 

- Egyértelmű neki, hogy anyának is van szerelme, és apának is, és érdekes, hogy szeretné ezt az egységet együtt is látni. Amikor jött a szülinapi tortája, kifejezett kérése volt, hogy anya és apa is mellette üljön. 

berki-krisztian
Fotó: TV2/Mokka

Berki azt is elmondta a TV2 reggeli műsorában, hogy nem kifejezetten a kislányuk ötödik születésnapján békültek ki, az egy folyamat volt, a köztük való, korábban feszült és akadozó kommunikáció már korábban rendeződött: három hónappal azt követően, hogy Mazsi Berki életének része lett, mindketten nyitottak egymás felé. Mostanra megbeszélik, ki és mikor megy a gyerekért, mikor viszik nyaralni. Hódi Pamela tiszteli Mazsit, és Berki is az exe új párját. 

Ezt is szeretjük