Ezért maradt el Berkiék esküvője - A Mokkában nyilatkozott róla először
Berki Krisztián reagált a friss pletykákra.

berki-krisztian-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész ország megdöbbent, amikor Berki Krisztián és Hódi Pamela két héttel a július 1-jére tervezett esküvő előtt a Facebookon jelentették be, hogy lefújták a nagy napot. Berki a Mokka mai adásában beszélt róla először, miért döntöttek így. Azokra a pletykákra reagált, amelyek szerint csak az Édes Élet című reality műsor színjátékaként tervezték az esküvőt. A FEM3 műsorvezetője cáfolta ezt. 

Berki azt is közölte, hogy nem gondolkoztak titkos esküvőben sem, ahogy azt híresztelték, hiszen évek óta az Édes Élet nézői előtt élik a magánéletüket, a nézőket éppen ezért nem szeretnék kizárni az életük eme fontos pillanatából. Ezt jogilag sem tehetnék meg, hiszen akkor szerződést szegnének a műsorral. 

berki-krisztian
Fotó: TV2/Mokka

- Már Ázsia előtt ebben a szituációban voltunk, és nem Ázsia miatt alakult úgy az életünk, hogy elmaradt az esküvőnk. Amikor hazajöttem, leültünk, beszélgettünk, és mindketten arra a döntésre jutottunk, hogy most nem tartjuk meg az esküvőt. Egyelőre arról van szó, hogy úgy döntöttünk közösen, hogy a július 1-jei dátummal nem tartjuk meg az esküvőt. Ahogy írtuk a közös kommünikében, ugyanúgy neveljük a lányunkat és együtt élünk - mondta az elmaradt esküvőről.  

A kapcsolatuk nem sérült, mert a fontos döntést közösen, nagy egyetértésben hozták meg, sőt, egy nagy kő esett le a szívükről, és élnek tovább ugyanúgy, ahogy eddig is. 

Ezt is szeretjük