"Bejön ide, és osztja az észt!" A TV2 műsorvezetőjét szapulta idősebb kollégája
A TV2 sztárját így szidta idősebb kollégája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jól kibeszélték a háta mögött Bereznay Tamást, A konyha ördöge műsorvezetőjét.

A TV2 éttermeket átalakító műsorában egy idősebb kollégája szólt be a neves séfnek.

"Bejön ide, és osztja az észt!"

Bereznay Tamás egy csepeli étteremben tett rendet A konyha ördöge című műsor legutóbbi adásában. A szakácsokkal ezúttal is meggyűlt a baja, az egyikük szapulta is a háta mögött.

- Nem gizda ez a pali kicsit? - kezdte a kifogások sorát kritikus József. - Bejön ide, és osztja az észt? Egy hót fiatal kis... csikó úgymond. Idejön egy fiatal kis emberke, és akkor itt mondja, hogy így meg úgy?! Azért ez se teljesen frankó.

Az idős kolléga szerint nincs köztük nagy különbség, csak Bereznay másképp fogja a kést, és nagyobb neve van. Azt is hozzátette, hogy ő soha életében nem hallott még a sztárséfről.

- Nagyon jó szakember, csak amikor piázik, vagy többet ivott a kelleténél, akkor kicsit elviselhetetlen - fedte fel István, a másik szakács, mitől van annyira felvágva József nyelve.

A műsor kamerái azt is megmutatták, hogy a nagyszájú szakács néha kioson a konyhából, hogy az öltözőben legurítson egy kis alkoholt. Maga is elismerte, hogy voltak gondjai az ivással, de állítása szerint az utóbbi időben visszafogta magát.

Fotó: Facebook/FEM3Café, főkép - TV2 Sajtószoba.

Ezt is szeretjük