Könnyeivel küzdött a műsorban a TV2 műsorvezetője! Felzaklatta, ami történt
Bereznay Tamás a könnyeivel küzdött A konyha ördögében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 gasztrorealityjének műsorvezetője, a sokszor szőrös szívű Bereznay Tamást is meg lehet ríkatni, derült ki A konyha ördögének eheti epizódjából.

A séf ebben a részben Szegedre látogatott el, hogy új életet leheljen egy kedves özvegy, az 53 éves Aranka éttermébe.

Könnyekig hatódott

A szimpatikus asszony üzlete közel sem volt jövedelmezőnek mondható, amikor Bereznay először látogatta meg. Sőt, már évek óta csak a pénzt vitte.

Aranka mégis ragaszkodott hozzá, mert annak idején néhai férjével, lányai apjával találták ki, hogy nyitnak egy aranyos családi vendéglőt.

A papa azonban elhunyt, a nő pedig magára maradt a hatalmas teherrel, megszabadulni azonban nem volt hajlandó tőle. Ezért hívtak segítséget.

A máskor fájdalmasan őszinte, sokszor talán sértő kritikát megfogalmazó Bereznay Tamáson már ekkor látszott, együtt érez a családdal.

Miután kívül-belül felújították az éttermet és megreformálták az étlapot, jöhetett a nyitó ünnepség, tódultak befelé a vendégek.

Ekkor lépett oda a szakácshoz Aranka két lánya egy tortával, hogy megköszönjék, amit édesanyjukért tett.

- Tamás, szeretnénk neked köszönetet mondani azért, hogy ekkora örömöt szereztél nekünk, a családunknak, anyukánknak. Szeretnénk kedveskedni neked egy tortával - mondták a lányok.

- Komolyan? Képzeljétek el, hogy szóhoz sem jutok, mert ez az első ajándék, amit kapok. Nagyon figyelmesek vagytok, nagyon köszönöm. Nagyon kedvesek vagytok. Ilyen sem volt még, hogy én kaptam volna ajándékot, tényleg meghatódtam tőle - válaszolta könnyes szemmel a sztárséf, aki nem szégyellte meghatottságát.

Fotók: Facebook/Bereznay Tamás, TV2/Sajtószoba

Ezt is szeretjük