A magyar sztáron 4 hónappal a szülés után egy gramm felesleg sincs! Így fogyott le Béres Alexandra
Béres Alexa bombaformában van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Béres Alexandra négy hónnappal a szülés után bombaformában van, nincs rajta egy gramm felesleg sem.

A 38 éves sztár nem csak magát hozta formába, de két hete már ismét elkezdett edzéseket is tartani.

4 hónappal a szülés után nincs rajta felesleg

Béres Alexandra második gyermeke 2014. október 9-én jött világra. A fitneszvilágbajnokról az ötéves Panna és a négy hónapos kis Flóra mellett hamar lementek a pluszkilók, a Feminának tavaly novemberben azt mesélte, a szoptatásnak köszönhetően már másfél hónap után nem volt rajta súlyfelesleg

A fitneszedzőként is nagy sikereket elért sztár január 28-án örömmel posztolta a Facebook-oldalán, hogy aznap megtartotta szülés utáni első senior tornáját, így most már ismét formálja mások alakját is.

- Nem most kezdtem el diétázni vagy vágtam bele a nagyon kemény edzésekbe, hanem hagyom, hogy a dolgok a természetes útjukon haladjanak. Annyit sétálok, mozgok Flórával, hogy semmiféleképpen nem tudnék gyarapodni mellette. Ráadásul a szoptatás egy nagyon jó időszak az édesanyáknak, mert ha nem esznek össze-vissza édességet, akkor biztosan fogynak tőle, annyi energiát vesz el - árulta el a TV2 Aktív című műsorában.

Fotó: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll, TV2/Aktív

Facebook-kép: TV Paprika

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük