Kihagyhatatlan fotó! Így állt kamerák elé a két várandós magyar sztár
Nem mindennapi fotó a várandós Béres Alexandráról és a kilencedik hónapban lévő Jaksity Katáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mindennapi fotón látható két magyar sztár, Jaksity Kata és Béres Alexandra, mely az elmúlt hétvégén készült. A műsorvezetőnek az orvosok számításai szerint egy hete van vissza a szülésig, míg a fitneszedzőnek három hónapja - ez jól látszik babapocakjukon, melyet a felvételen könnyű összehasonlítani.

"Kismama-klub" Szandrával.:))) Ő még nem olyan régóta, én már 6 éve járom az országot a Richter Egészségváros programmal. A mai volt viszont nekem az utolsó egy jó időre... kicsit furcsa..." - írta a bal oldali fotó mellé a Facebook-oldalán Jaksity Kata.

A két sztár azért mosolygott boldogan a kamerába, mert az elmúlt hétvégén lezárult a Richter Egészségváros jótékonysági programsorozatának tavaszi szakasza, amelynek során több mint 20 millió forintos adományt tudnak a dunaújvárosi, a mohácsi, a békéscsabai és az esztergomi kórház között szétosztani, melyet azok az intézmény működésére, valamint az eszközpark fejlesztésére fordíthatnak.

Az ATV 42 éves híradósa május 23-án már köszönt el a nézőktől, hogy harmadik gyermekének születésére koncentrálhasson. Béres Alexandra második gyermekét várja - csakúgy, mint az elsőt, lombikprogrammal. A 38 éves fitneszedző június 17-én tartotta meg utolsó normál súlykontroll óráját, ezt követően már csak pocakos- és a senior tornaórákat ad.

Béres Alexandra ritkán látott kislányával

Béres Alexandra ritkán látott kislányáról tett közzé fotókat a Facebook-oldalán abból az alkalomból, hogy a család férje szüleinek jóvoltából Mexikóba utazott.

Fotó: Merlin Communications, Facebook/Kata Jaksity

Ezt is szeretjük