Rubint Réka Béres Alexandráék edzőtermében dolgozott: ezért rúgták ki Norbi szerint
Schobert Norbi és Béres Alexandra között a konfliktus gyökere évekre nyúlik vissza.

rubint-reka-beres-alexandra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Július közepén robbant ki a Schobert-Béres Alexandra botrány: egy tiktoker azt állítja, bizonyítékokkal tudja alátámasztani, hogy a fintneszgurut és családját nyolc éve gyalázó, A nagy Norbiréka biznisz Facebook-oldal mögött Béres Alexandra és a férje állnak. 

Schobert Norbiék, Béres Alexandra és Király Dániel Izmael is feljelentést tett a rendőrségen. 

Béres Alexandra és Rubint Réka 

Bár Schobert Norbi azt is mondta egy műsorban, hazugságvizsgálóra kötné Béres Alexandrát, hogy kiderüljön az igazság, augusztus 4-én hátralépett egyet, és közleményben tudatta, nem kíván addig megszólalni, amíg le nem zárul az ügy. „Nem akarom Alexandrát sem támadni, mert Őt is a csoport keverte bele, legalábbis remélem…” - zárta a posztját. Béres Alexandra is azt nyilatkozta, nem a médiában, hanem jogi úton szeretné rendezni az ügyet. 

rubint-reka
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Nem csoda, hogy így döntött, a médiában már szerepeltek elég csatározással egy tévéműsor miatt, csak erre talán nem sokan emlékeznek. Ahogy arra sem, hogy Rubint Réka húsz évvel ezelőtt óraadóként dolgozott Béres Alexandráék edzőtermében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Norbi szerint azért rúgták ki Rékát, mert ő feleségül vette, emiatt személyes üggyé vált számára. Béres Alexandra viszont azt nyilatkozta, közös megegyezéssel küldték el Rékát. 

- A médiában akkortájt gyakran lenyilatkozták, hogy szeretnének egy saját edzőtermet nyitni, és erre a mi tulajdonosi gárdánknak az volt az egyértelmű álláspontja, hogy ne a mi vendégeinket vigyék el - idézte a Story magazin Béres Alexandra szavait.

beres-alexandra
Fotó: RTL Klub/Reggeli

2008-ban Schobert Norbi és Béres Alexandra A nagy fogyás című műsorban azzal versengett, melyikük tudja eredményesebben lefogyasztani a csapatát. Az előbbi azzal vádolta ellenfelét, hogy nem engedélyezett táplálékkiegészítőket ad a játékosainak.

A TV2 vizsgálatot indított, annak eredménye szerint szó sem volt doppingszerről, ezért Norbi szóbeli figyelmeztetést kapott, és pénzbüntetést kellett fizetnie, de az sokak szemében nem mosta le a csalás bélyegét Béres Alexandráról, aki diadalmaskodott a műsorban - írja a hetilap.

Schobert Norbi első felesége

Schobert Norbi és Rubint Réka 2022-ben a 20. házassági évfordulójukat ünnepelte. Bármilyen meglepő, a fitneszgurunak már volt egy felesége Réka előtt. Ezt a Pimasz úr Ottalszik című műsorban árulta el, ahol képeket is mutatott. Abban az időben házasodott meg először, amikor még rendőrként dolgozott. 

Ezt is szeretjük