"Örülök, hogy nézhetem szenvedni a kollégákat" - Bereczki Zoltán meglepő kijelentést tett
Bereczki Zoltán meglepő kijelentést tett a Sztárban Sztár kapcsán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltán lesz a TV2 szeptember 7-én induló, Sztárban Sztár című műsorának új zsűritagja. A 38 éves színész, aki fantasztikus átalakulásaival az első évad nyertese lett, meglepő kijelentést tett, amikor a csatorna Aktív című műsorának riportere azt kérdezte tőle, milyen tanácsokkal látná el a második évad 12 ismert versenyzőjét.

- Azt gondolom, nem dolgom most tanácsokat osztogatni, sőt, igazából én annak örülök, hogy most picit hátradőlhetek, és nézhetem szenvedni a kollégákat. Meg dolgozni őket elsősorban. Meg szórakozva szórakoztatni, mert ez belülről is nagyon élvezetes dolog - mondta.

A szenvedés alatt azt érti, hogy a műsorra történő felkészülés során a profi sminkesek, maszkmesterek, fodrászok és stylistok csapata mindent megtesz azért, hogy az adott magyar sztár a megtévesztésig hasonlítson arra a világsztárra, akit meg kell formálni a színpadon. Ehhez kitartást kíván kollégáinak. 

Bereczki Zoltán nagyon szívesen emlékszik vissza azokra a hetekre, amikor az első évadban szerepelt, és szívesen átélné az élményt még egyszer.

Fotó: TV2/Aktív

Ezzel a hajjal nem sokan dicsekednének

Soma pár napon belül két, tőle szokatlan frizurával lepte meg rajongóit: a Sztárban Sztár című műsorban felismerhetetlen külsővel, frufruval és egyenes, fekete hajjal állt színpadra, majd egy tinédzserkori igazolványképét osztotta meg a Facebook-oldalán.

Ezt is szeretjük