"Néha úgy érzem, elegem van!" Bereczki Zoltán őszintén vallott házasságáról
Bereczki Zoltán szerint egy házasság nem csupán jó pillanatokból áll.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra immáron több mint fél évtizede élnek boldog házasságban, ennek ellenére időről időre felröppen kapcsolatuk megromlásának, illetve akár a szakításuknak is a rémhíre.

Mindez talán nem véletlen, hiszen az esetek többségében éppen azokról a sztárpárokról pletykálnak ilyesféle rosszindulatú dolgokat, akik valójában nagyon harmonikus és kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek.

Néha neki is elege van

Néhány napja mindketten tiszteletüket tették az Edina & Joshi című beszélgetős műsorban, ahol Joshi Bharat Bereczki Zoltánt, Gombos Edina pedig Szinetár Dórát faggatta házasságuk sikerének a titkáról.

A 34 éves színész-énekes az interjú során nem titkolta el, hogy mint mindenki, időnként ő is úgy érzi, elege van. Ilyenkor megkérdezi magától, hogy mit is keres itt, és ezzel nincs is semmi probléma.

Elmondása szerint sokkal fontosabb, hogy ilyen esetben az ember milyen messze sétál el. Elárulta, hogy habár nekik is vannak összezördüléseik, a világért sem hagyná el szerelmét, akit 2005. június 17-én vett feleségül.

Egyre halkabb lesz, ha veszekednek

Mindeközben egy másik szobában a szintén 34 éves színésznő veszekedéseikről mesélt Edinának: elmondta, hogy férjét például megőrjíti az a szokása, hogy vita közben egyre halkabban és lassabban beszél.

Legalább ordíts, idézte fel férje szavait Szinetár, majd hozzátette, hogy a békülésre könnyebben szánja rá magát, mint kedvese, de azt megfogadták, hogy sosem alszanak el anélkül, hogy tisztázták volna a nézeteltéréseket.

Bereczki Zoltán a beszélgetés során egy igazán meglepő dolgot árult azokból az időkből, amikor még nem is ismerték egymást párjával, Dórát ugyanis először gyerekkorában látta a Tűzpiros autó című dal klipjében.

- Volt egy ilyen gondolatom, hogy ez a lány nagyon szép, nagyon közel érzem magamhoz, és még az is lehet, hogy a feleségem lesz. Ez így olyan bután hangzik, de tényleg volt ez az érzés - idézte fel emlékeit Bereczki.

Fotók: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük