Legyőzték gátlásaikat! Bereczki Zoltán túl közel került Peller Mariannhoz?
Bereczki Zoltán saját bevallása szerint hamar megszerette Peller Mariannt A Nagy Duett során.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha két embernek hosszú heteken át együtt kell dolgoznia, akkor az együtt jár azzal, hogy idővel közel kerülnek egymáshoz.

Pontosan ez történt Bereczki Zoltánnal és Peller Mariannal is, akik egészen a múlt hét pénteken este megrendezett döntőig jutottak A Nagy Duett című showműsorban.

Kendőzetlenül mesélt

A 35 éves színész-énekes a közös munkáról mesélt néhány napja a TV2 stábjának, az interjúban pedig több titokról is fellebbentette a fátylat.

Mint elmondta, minden adásban sikerült legyőzniük valamilyen gátlásukat, és felfedezni valami új dolgot saját magukban.

- Ha az a Mari szexusa, táncmozgása, énekhangja, hajlítása, ami mind-mind benne volt, de a félénksége miatt nem tudott kijönni, és ez hihetetlenül megtanított örülni az ő sikereinek - osztotta meg tapasztalatait.

Bereczki Zoltán azt is elárulta, hogy korábban is ismerték már egymást, ám viszonyuk A Nagy Duettig felszínes volt - ahogyan ő fogalmazott, nem igazán alakult ki  kötődés közöttük, mostanra viszont nagyon megszerették egymást.

Nem szégyenlősködtek egymás előtt

Saját bevallása szerint a próbák és felvételek során olyannyira közel kerültek egymáshoz, hogy amikor gyorsan kellett átöltözniük, már egyáltalán nem voltak szégyenlősek egymás előtt!

Természetesen rögtön hozzátette, hogy mindebben semmi szexuális nem volt, ami teljesen érthető, hiszen Bereczki Zoltán június 17-én ünnepli hatodik házassági évfordulóját Szinetár Dórával.

- Szeretném kihangsúlyozni, hogy semmi szexuális nincs a dologban, hanem egy ilyen tesó-dolog alakult ki, ami nekem nagyon-nagyon jólesik, fontos lett a kiscsaj - zárta le a beszélgetést Bereczki Zoltán.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük