88 éves Békés Itala, a népszerű színésznő! Nézd meg, milyen szép volt fiatalon
65 évvel ezelőtt vehette át diplomáját Békés Itala színésznő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember elején, a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanévnyitóján adták át az egykori hallgatók jubileumi okleveleit. A Madách Színház társulatának tagja, a 88 éves Békés Itala is jeles évfordulót ünnepelhetett - adta hírül a teátrum. A művésznő 65 évvel ezelőtt végzett a főiskolán, így a vasdiplomáját vehette át.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő 1958-tól a Madách Színház tagja. Olyan ismert sorozatokban és filmekben láthattuk, mint a Szomszédok, az Abigél, a Linda, a Bors, a Tanulmány a nőkről, a Tűzoltó utca 25. vagy a 2014-es Megdönteni Hajnal Tímeát. A Szabó család című rádiós szappanoperában ő adta a hangját a gyermek Péternek, Bandi fiának, Szabó néni és bácsi egyik unokájának. 

Jubileumi oklevelet kapott Schubert Éva is. Kíváncsi vagy, milyen gyönyörűek voltak fiatalon az ismert 80 fölötti magyar színésznők? Nézd meg a képes összeállításban!

50 évvel ezelőtt igazi bombázó volt Karda Bea

Nézd meg, milyen szőke bombázó volt Karda Bea! Képes összeállításunkban láthatod, mennyit változtak a Táncdalfesztivál és a Ki mit tud? énekesnői. Lapozd végig a képeket!

Ezt is szeretjük