Majdnem agyvérzést kapott! A 36 éves magyar énekes túlpörgött a koncerten
Bebe magas vérnyomása az életét fenyegette fellépései során.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bebéről egy koncerten derült ki, hogy komoly egészségügyi problémája van. Az énekes még csak 36 éves, de a vérnyomása életveszélyesen magas.

A sztár felesége figyelmének és törődésének köszönheti, hogy nem lett nagyobb baj a szentesi fellépésén.

Majdnem agyvérzést kapott

Back II Black frontembere nagyon megijedt, amikor kiderült, akár meg is halhatott volna koncertjén. A férfi mindig ezer fokon ég, így senkinek sem tűnt fel, amikor egy alkalommal a szokásosnál is jobban pörgött, pedig nagy volt a baj. Egyetlen szerencséje felesége tisztánlátása volt. A nő jól ismeri a férjét, így rögtön látta, segítségre van szükség.

A sztár édesapja orvos, így azonnal tudta, mi a teendő, és vérnyomásmérőt kötött a fia kezére. A műszer által mutatott számok alapján kiderült, nem egy egyszerű izgalomról van szó, valóban komoly a gond.

Bebénél magas vérnyomást diagnosztizáltak, ami az ő életvitele mellett nagyon veszélyes, és gyógyszeres kezelést igényel.

Betegsége agyvérzéshez vagy szívinfarktushoz is vezethetett volna. Szerencsére hamar felszínre került a probléma, így az énekes elkezdhette a megfelelő kezelést.

Sokáig életveszélyben volt

A gyógyszerek mellett szigorú diétát kell követnie, melynek betartását felesége, Kata felügyeli, mivel a lány precízebb a szeleburdi hírességnél.

A sztár elmondása szerint feleségének köszönheti második születésnapját, hiszen figyelmessége nélkül, valószínűleg a 45. életévét sem érhette volna meg. A betegség ellenére a Back II Black-rajongóknak nem kell aggódniuk, hiszen az énekes folytatja a zenélést, megtartja fellépéseit, még akkor is, ha egy kicsit óvatosabb lesz a színpadon.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük