Felismered a 47 éves Bayer Friderikát? Az 1994-es Eurovízió énekesnője volt
Bayer Friderika visszavonult az énekléstől, és főállású anya lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bayer Friderikáról valószínűleg mindenkinek a Kinek mondjam el vétkeimet? című, örökzöld sláger jut eszébe, melyet az énekesnő olyan átéléssel adott elő az 1994-es Eurovíziós Dalfesztiválon, hogy a negyedik helyezésig jutott vele. Ezzel történelmet írt, hiszen magyar énekes előtte még sosem jutott a döntőbe.

- Ez egy nagyon nehéz szövegű, komoly dal, szinte lélekmarcangoló. Még csak nem is eurovíziós dal... Mi is akkor, '94-ben ezzel akartunk egyediek lenni. De ma már más életem van, sokkal vidámabb, nehéz most ezzel a régi dallal azonosulnom - nyilatkozta tavaly a Borsnak.

És valóban, Bayer Friderika visszavonult az énekléstől, és ma már főállású anyaként a családjának él. Az aranytorkú énekesnő férjével két gyermeket fogadott örökbe: Krisztofer 13 éves, Robi pedig hat, és mindketten roma származásúak.

A házaspár sokáig próbálkozott a gyermekvállalással, de hosszú évek sikertelensége és a lombikprogramtól való félelem miatt egyetlen megoldásként az örökbefogadást választották.

Bayer Friderika Regőczy Krisztinával és Sallay Andrással.
Bayer Friderika Regőczy Krisztinával és Sallay Andrással.
Fotó: Facebook/Bayer Friderika

- Tíz évig próbálkoztunk a férjemmel, lombikprogramba nem vágtunk bele. Nem voltam elég bátor, féltem, hogy csalódás és fájdalom lesz, ha elveszítek egy babát. Fél évvel az elhatározás után, hogy örökbe fogadunk, már a karomban tarthattam az akkor 18 hónapos Krisztofert. Amikor először megláttam, azt mondtam, ő a fiam - mesélte tavaly nyáron a Story magazinnak.

A 47 éves énekesnő manapság már csak a vasárnapi miséken engedi ki a hangját, 2006 óta egyetlen koncertet sem vállalt. Hangját emellett a Hit Rádió - Budapest frekvenciáján hallhatják a rajongói, ahol műsort vezet. Minden idejét a családjának szenteli, és szeretné, ha két kisfiuk mellé egy kislányt is örökbe fogadhatnának.

Ezt is szeretjük