Bárdos András és felesége külön utakon folytatják
Bárdos András nem szeretne híradózni többet, és a feleségével külön folytatják a munkát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei év kétségtelenül bővelkedik az elszakíthatatlannak hitt sztárkapcsolatok felbomlásában - és nem csak a külföldi hírességekre igaz ez.

Legutóbb éppen a Westlife énekese, Ronan Keating jelentette be 12 év után, hogy elválnak feleségével, Janics Natasa és Kovács Kati kajakosok házassága pedig szinte ugyanakkor futott zátonyra.

Nincs több közös műsor

Szerencsére Bárdos András és Máté Krisztina kapcsolatában nem került sor kenyértörésre - ám az kétségtelen, hogy nem együtt folytatják tovább. Mármint a munkát.

Ismeretes, hogy kétgyermekes híradós pár 2003 szeptembere óta vezette együtt a TV2 Tények című hírműsorát, ám tavaly októberben - a hivatalos közlemény szerint közös megegyezéssel - megváltak tőlük.

Mint Bárdos András korábban a Blikknek elmondta, őt nem viselte meg annyira a váltás, felesége azonban többet tépelődött, mielőtt meghozták a döntést.

Nem akar több híradót

Mindenesetre a 45 éves tévésztár most úgy érzi, egyáltalán nem hiányzik neki a híradózás, és elvonási tünetei sincsenek. Sőt, azt gondolja, a televízióhoz még visszatér, ám nem szeretne több hírműsorban részt venni.

Ahogy a Star magazinnal készült interjújában megjegyezte, a híradó - mint műfaj - szerinte már korántsem olyan izgalmas, mint akkoriban, amikor elkezdte, hiszen manapság az emberek többsége az interneten tájékozódik.

Azért persze nem unatkozott az eltelt fél évben: megjelent ugyanis első könyve, az Ítélet című politikai krimi. Bár állítása szerint a benne történő események fantáziája szüleményei, azért a karakterek némiképp rokoníthatók valós személyekkel.

Hiába, több mint 20 év híradózást nem lehet csak úgy törölni az emlékezetből.

Ezt is szeretjük