Bárdos András ezzel a szöveggel vette le a lábáról Máté Krisztát
Bárdos András és felesége az Esti Showder vendégeiként meséltek a nézőknek megismerkedésükről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Máté Krisztina és Bárdos András jó fél évvel ezelőtt vált meg a TV2-től, ahol több éven keresztül vezették a Tények hírműsort, azóta kevésbé lehetett róluk hallani. Az utóbbi időben azonban visszatértek a reflektorfénybe - vendégként, a konkurenciánál.

A híradós páros a napokban az RTL Klub csatornán futó Esti Showderben tette tiszteletét, és bizony állták a sarat. Fábry Sándor bármennyire is igyekezett őket sarokba szorítani a magánéletükre vonatkozó kíváncsi kérdéseivel, Bárdos és Máté kertelés nélkül válaszoltak mindenre.

Döcögősen indult szerelem

Így aztán kiderült egyebek közt azt is, hogy a két tévésztár kapcsolata egyáltalán nem indult zökkenőmentesen. Mint elmesélték, már évek óta ismerték egymást, legalábbis futólag, mielőtt összejöttek.

- Egy barátnőm épp tévét nézett, amikor átkiabált nekem a lakás másik végébe, hogy azonnal nézzem meg ezt a pasit, mert ő jó lenne nekem. Elborzadtam, amikor megláttam! Összenőtt szemöldök, bundesligás frizura, feltűrt ujjú, lila vagy rikítózöld öltöny, bőr nyakkendő. Rettenetes volt! - idézte fel emlékeit a közönség nagy derültségére Máté Kriszta.

Az a bizonyos csajozós duma

Bárdos persze rákontrázott: neki egy kollégája mutatott rá Krisztára, mondván, hogy jó párost alkotnának, de nem nagyon nyerte el tetszését későbbi felesége göndör-szőke frizurája. Mindenesetre kipróbálta rajta is a csajozós dumáját, ami állítása szerint szinte minden nőnél bejött.

- Ránéztem a nőre, és együttérzően megkérdeztem: Mi a baj? Mindig kaptam valami választ, ami után vigasztalást nyújthattam - mesélte kajánul.

És valóban: Máté Krisztának a feje fájt, Bárdos pedig, mint afféle 21. századi lovag, rögtön adott neki a migréngyógyszeréből. A fejfájás elmúlt, a szerelem pedig szépen lassan beköltözött az életükbe.

Bár a kapcsolatukban kénytelenek voltak kompromisszumokat kötni, azért köszönik, remekül megvannak, két közös gyerkőcükkel együtt.

Kriszta azonban az RTL Klub Reggeli műsorában elárulta, azért egy harmadik babára még férje sem tudja rávenni!

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük