"30 év után abbahagyom a híradózást!" A magyar tévés ezzel indokolta döntését

Bárdos Andrást nem láthatjuk többet a híradóban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bárdos András úgy döntött, abbahagyja a híradózást, három évtized elég volt belőle.

Az index.hu október végén írt róla, hogy Bárdos nem kívánja meghosszabbítani az év végén lejáró szerződését, búcsút int a Story4 híradójának, ezt most a tévés szakember meg is erősítette.

"30 év után abbahagyom"

Bárdos András feleségével, Máté Krisztinával éveken át a TV2 híradójának arca volt. 2003 szeptembere óta vezették együtt a Tényeket egészen 2009 októberéig, amikor a kereskedelmi csatorna hivatalos közleménye szerint közös megegyezéssel megváltak tőlük.

Jó darabig nem is láthattuk képernyőn, a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanított. 2014 áprilisában a SportKlub Dodzsem című új műsorának állandó vendégeként tért vissza, három hónappal később pedig a Story4-en jelentkezett új, saját műsorával. Utóbbi csatornánál a HÍR24 című napi hírműsor műsorvezetője lett.

Bárdos András két évvel a visszatérése után úgy döntött, a jövőben nem kíván már híradózni. 

- Januártól abbahagyom a híradózást! Komolyan gondolom. Több mint 30 éve csinálom, már nem érzem azt a szenvedélyt, amit korábban. Elmúlt - indokolta döntését a hot! magazinnak.

Váratlanul mondott fel! A csinos magyar híradós csatornát váltott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az 51 éves tévés emellett azzal is magyarázta döntését, hogy feleségével mindketten nagyon sokat dolgoztak, valamin változtatniuk kellett, a legjobb döntésnek pedig az tűnt, ha Bárdos abbahagyja a híradózást.

Mint ismert, Máté Kriszta és Hadas Kriszta műsora, a Keresem a családom jelenleg is fut az RTL Klubon. Az epizódok anyagát nyár óta forgatják és vágják, a produkció miatt Máté Krisztának is sokat kellett a világ különböző pontjaira repülnie.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Fotó: Balkányi László

Facebook-kép: Red Lemon

Ezt is szeretjük