Meztelenkedős szerepre kérték fel Barabás Évát! Az RTL Klub műsorvezetője ruha nélkül?
Barabás Évit két szerepre kérték fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Filmszerepet kapott Barabás Éva: ő is szerepelni fog a Megdönteni Hajnal Tímeát című filmben.

Az RTL Klub műsorvezetőjét nem először kérték fel egy szerepre, korábban ruha nélkül akartak vele klipet forgatni.

Megdönteni Hajnal Tímeát

Osvárt Andrea a főszerepelője a Megdönteni Hajnal Tímeát című vígjátéknak, amit 2014. február 14-én, Valentin-napon mutatnak be a hazai mozikban.

A filmben néhány kocka erejéig feltűnik majd Barabás Éva, az RTL Klub szerkesztő-műsorvezetője is. Nem kellett különösebben készülnie a szerepre, hiszen mondhatni saját magát alakítja: egy celebhíradót vezető tévés bőrébe bújik.

- Én lepődtem meg a legjobban, amikor felkértek erre a mini szerepre. Igaz, a Fókusz olyannyira egyedülálló, hogy megértem, a film készítőinek egy ilyen típusú, közkedvelt műsor jutott eszébe. Nekik mindenképpen egy hölgy kellett, így rám esett a választás, bár mint tudjuk, kettőnk közül Gönczi Gábor a nagyobb showman. Szerintem most egy kicsit irigykedik is - mesélte nevetve.

Nem ez volt az első felkérése. Még a Paksi TV-nél dolgozott, amikor sok évvel ezelőtt megkeresték egy meztelenkedős szereppel.

Meztelenkedős szerepre kérték fel

- Egy Tolna megyei banda videoklipjében kellett volna szerepelnem, ám ruha nélkül. Vidáman megköszöntem a lehetőséget, nem éltem vele. Több hölgyet is megkerestek, de hogy mi lett a végeredmény, arra már nem is emlékszem - osztotta meg velünk.

Barabás Évi egyébként szívesen jár moziba, a magyar filmeket különösen kedveli.

- Szeretek barátokkal, többedmagammal beülni egy moziba, mert az egy közösségi élmény. Számomra jó érzés, amikor egyszerre végigfut a nevetés a nézőtéren, vagy épp mindenki igyekszik titkolni, hogy könnyek szöktek a szemébe - árulta el.

Elmondása szerint még tea- és kávéfőző "segéderő" is szívesen lenne, csak hogy megnézhesse elejétől a végéig, hogyan készül el egy megaprodukció. Persze annak is nagyon örült, hogy a kicsi szerepnek köszönhetően részt vehetett a Megdönteni Hajnal Tímeát című produkcióban.

- Egyre több filmben tűnnek fel ismert emberek, elég csak például Kokó megjelenésére gondolni az Üvegtigrisben. Nekem is megfordult már a fejemben, hogy hátha, mégis meglepődtem, amikor a főszerkesztőnk megkérdezte, lenne-e kedvem szerepelni egy filmben - mondta.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük