Barabás Éva 2 hónapja eltűnt a Fókuszból: kiderült, komoly balesetet szenvedett

Barabás Éva elárulta, azért tűnt el két hónapja a képernyőről, mert balesetet szenvedett.

barabas-evi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Barabás Évát két hónapja nem láthattuk képernyőn. A Fókuszban a műsorvezető most elárulta, miért két kolléganőjének kellett helyettesítenie hetek óta. 

Június 23-án, az adás előtt öt perccel, a stúdió előtt hatalmasat esett. A kezdésre összeszedte magát, és bár bekészítettek neki egy széket, a nézők nem láthatták ülve, az aznapi adást még állva levezette. 

Barabás Éva balesete

- Olyan hihetetlenül fura, leszúrt Rittbergert produkáltam, mint hogyha félspárgába vagy gátülésbe zuhantam volna bele azzal, hogy a cipőim sarka kicsúsztak két irányba. Ha nem velem történik, azt mondom, hogy ilyen nincs, nem lehetséges. Rázuhantam az ülőgumóra, a fenekemre, és ott aztán szakadt minden. Az evidens, hogyha nem ájulsz el, föl tudsz állni, ha nincsen nagyobb baj, akkor az adás kezdődik. Élő adás van, csináljuk, gyerünk - mesélte az 54 éves tévés balesetéről. 

baraba-eva2
Fotó: RTL/Fókusz

Mindenki azonnal látta, hogy valami nem stimmel. Amikor Barabás Éva felállt, érezte, hogy a jobb lába nem mozdul. 

- Meg kellett fognom, tartanom a combomat, besántikáltam a stúdióba. A rendezőnk azonnal ugrott, hogy legyen bent egy szék biztonságból a stúdióban: „Évi, ha kell, minden felkonferáló szöveg között le tudsz oda ülni!” Valakit azonnal elküldtek jégért, a benzinkútról pillanatok alatt ott volt egy nagy zacskónyi.

Miután az adás véget ért, Barabás Éva azonnal a sürgősségire ment. Az első diagnózis szerint megrepedt a keresztcsontja, de ezt később cáfolták. Műtétre nem volt szükség, ideg nem sérült, a jobb combhajlító izomcsoport szakadt el. Otthon is csak bicegni tudott, mások segítségére szorult, fizikailag és lelkileg is megroppant. 

barabas-evi
Fotó: RTL

- Nem tudtam a fenekemen ülni, nem tudtam feküdni hanyatt, csak a bal oldalon. Minden megváltozott, akkora stopot kaptam, hogy nem tudtam belőle felállni. (…) A lelkem jobban összetört, az első két hét egy sokkos állapot volt, amikor nem tudtam, hogy ki vagyok, hol vagyok, hova tartok. Van-e még visszaút, egyáltalán az életemet tudom-e úgy folytatni, ahogyan haladt, a megszokott medrében.

A fizioterápiás, lézer- és gyógyszeres kezelés mellett kompressziós harisnyanadrágot hordott, az izomgyógyulás után pedig kezdődött a gyógytorna. Mostanra a főorvos engedélyezte az úszást is. Jelenleg heti kétszer-háromszor jár gyógytornászhoz, otthon pedig naponta végzi a kapott feladatokat. A gyakorlatokat a munkába fokozatosan történő visszaállását követően is végeznie kell. 

Barabás Éva párja

Az Amerika-bajnok szörfösről elárulta, hogy elvált, valamint három gyermeket nevel.

Cover-fotó: RTL

Ezt is szeretjük