Műsorvezetőnek állt a sármos színész! A TV2-höz igazolt
Bányai Miklós a színészkedés után tévés babérokra tör a The Voice című tehetségkutatóban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 27 éves Bányai Miklóst a közönség eddig színészként ismerhette, most azonban egy egészen más területen kapott fontos szerepet: riporterként csatlakozott a TV2 ősszel induló tehetségkutató műsora, a The Voice csapatához.

A sármos színész lesz emellett a házigazdája az online közvetítéseknek és a kísérőműsornak is. 

Színészből riporter

Már javában zajlanak Amerika kedvenc tehetségkutató showműsora, a The Voice előkészületei, amelyet a TV2 ősszel tűz majd műsorára.

A csatorna azonban még nagyon kevés információt közölt a produkció kapcsán, így csupán találgatások folynak arról, hogy kik lesznek a műsorvezetők, illetve a zsűritagok, azaz a mesterek.

Most azonban nyilvánosságra hozták az első fontos információt, mely szerint a fiatal színész, Bányai Miklós fogja ellátni a The Voice riporteri teendőit.

Az egykori színész, aki a Színművészeti Egyetemen végzett, hosszú évekig játszott az egri Gárdonyi Géza Színházban, többek között a Csörgess meg! vagy éppen a Chicago című darabokban.

Szerepelt már különböző reklámokban, illetve filmekben is, legutóbb például a köztévé saját gyártású sorozatában, az m1-en sugárzott Marslakókban.

A TV2 új arca

Ezúttal a kereskedelmi csatorna képernyőjén tévésként láthatjuk őt viszont: a tehetségkutatóban a riporteri teendők mellett ő lesz a házigazdája az online közvetítéseknek, illetve a kísérőműsornak, amelyben gyakran kulisszatitkokat, exkluzív információkat is elárul majd a nézőknek.

- Hatalmas lehetőség, egyben óriási kihívás számomra ez a műsor, igyekszem helytállni ezen az új területen. Azt látom, hogy a Voice csapata hisz abban, amit csinál, és ez a műsor új színt tud hozni a tehetségkutatók sorába - mondta Bányai Miklós.

Fotó: TV2/Sajtószoba

Ezt is szeretjük