25 évvel idősebb nővel csalta a férje! A magyar énekesnő a hűtlen férfiakról mesélt
Bangó Margitnak nem volt szerencséje a férfiakkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművésznek nem volt szerencséje a férfiakkal.

Míg énekesnőként itthon és külföldön is sikeres volt, és jelenleg is az, szerelmeiben rendre csalódnia kellett, árulta el a hot! magazinnak.

25 évvel idősebb nővel csalta a férje

Bangó Margit lánya házasságon kívül született. Amikor az énekesnő apja megtudta, hogy leányanyaként gyereket vár, felakasztotta magát, de szerencsére nem halt meg. Bangó Lajos csak Marika születése után három hónappal mert a csalódott apa elé állni, hogy megkérje Margit kezét. 

Házasságuk nem volt hosszú életű, Bangó Margit 19 évesen elvált asszony lett. 

- Ha az ember életének párja három hónapig nem jön haza, akkor annak a házasságnak nincs sok értelme. Mint kiderült, a férjem egy nálam 25 évvel idősebb nőnek volt az élettársa - árulta el a lapban.

Második férje, Járóka Sándor a féltékenységével mérgezte meg kapcsolatukat, pedig oka nem volt rá, miközben a cigányprímás nem volt a hűség mintaképe, többször le is bukott. Az énekesnő soha nem csapott patáliát, de tíz év után elvált tőle. 

- Azok a férfiak féltékenyek leginkább, akik magukból indulnak ki. Ezt nem gondolom, hanem tudom - hangoztatta többször is.

Harmadik férjével sem volt szerencséje, Horváth Elemér nem olyan rég először nyilatkozott arról, hogy beleszeretett az énekesnő lányába, akit el is vett, már 34 éve a felesége.

- Akkor is felvállaltuk, ma is felvállaljuk, akkor sem volt titok, ma sem az: előbb Bangó Margit férje voltam, aztán elváltam, és Bangó Marika férje lettem - mondta a Story magazinnak.

Azt is közölte, nem igaz, hogy a nevelt lánya csavarta el a fejét, és szerette el Bangó Margittól, neki, Elemérnek volt minden vágya, hogy Marika a felesége legyen. 

Fotó és címlapkép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük