Az őrületbe kergette! A magyar énekesnőre betegesen féltékeny volt a férje
Bangó Margit dührohamot is kapott férje féltékenységétől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 63 éves Bangó Margit jelenleg ugyan egyedül él, és dédnagymamaként a családja számára a legfontosabb, fiatalon kétszer is férjnél volt, de a féltékenység néha az őrületbe kergette.

Előfordult, hogy a Kossuth-díjas előadóművészt az ura fellépésre is követte, árulta el Jakupcsek Gabriella talkshow-jában.

Betegesen féltékeny volt a férje

Bangó Margit fiatalon ment férjhez, első férje Bangó Lajos volt, akivel házasságuk csupán másfél évig tartott, de a nevét megtartotta, így került be a zenei köztudatba. Tőle született Marika lánya. Később újra férjhez ment, tíz évig volt párja Járóka Sándor cigányprímás.

A férje féltékenysége fiatal nőként volt, hogy az őrületbe kergette.

- Miután magas voltam, szőke és fekete bombázó, igen nagyon féltékeny volt a férjem rám, annak ellenére, hogy szakmabeli volt - mondta ironikusan az M1 délutáni beszélgetős műsorában.

Egyszer, amikor Hatvanba indult fellépni, a visszapillantó tükörből azt vette észre, hogy egy szürke autó követi. Hasonlított az ő kocsijukra, de gyanússá csak akkor kezdett válni, amikor bekanyarodva a kultúrházhoz távolról még mindig a nyomában volt. 

Dührohamot kapott

- Miután megérkeztem a színházba, elkezdtem énekelni, majd éreztem, hogy valaki néz. Hátranéztem a zenekarra, mert az még ugye rendben van, ha ők figyelnek, figyelik, mit és hogyan énekelek, de a függöny mögött ott állt a férjem, és onnan kukucskált - idézte fel.

- Engem elöntött a forróság, és dührohamot kaptam, mert hiszen mégis jól láttam a tükörben, hogy ő követett. Ebből lett egy komolyabb összetűzésünk is, mert ha oka lett volna rá, akkor azt mondtam volna, hogy rendben van, de nem volt.

A művésznő úgy véli, azok a férfiak, akik nagyon féltékenyek, általában magukból indulnak ki.

- Ezt nem gondolom, tapasztaltam, tudom. Nem egyszer sírta el a férjem a vállamon a szerelmét. Volt, hogy úgy bukott le, hogy kiesett a tárcájából a hölgynek a fényképe, vagy nem jött időben haza, csak esetleg két-három nap után - árulta el.

Ő ilyenkor nem csapott patáliát, nyugodt hangon megkérdezte: hol voltál, szívem? A vihar előtti csendből azonban a férje tudta, nagy bajban van, zavarában nem is tudott mást kinyögni, mint hogy moziban volt.

- Erre én azt feleltem: jól van, feküdj le, majd ha felébredsz, elmeséled, mit láttál - adta elő utánozhatatlan humorával  a történetet Bangó Margit.

Fotó: MTVA/Gálos Mihály Samu

Ezt is szeretjük