Közös fotó! Balzsay Károlynak már két tündéri kislánya van
Balzsay Károly nemrégiben az RTL Klub Reggelijében mutatta meg porontyait a tévénézőknek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt bizonyára tudják a sportrajongók, hogy Balzsay Károly két tavalyi vereség, majd nyolc hónap kihagyás után kiütéses győzelmet aratott a francia Aziz Daari fölött, ezáltal pedig visszakerült a WBO bajnoki listájára.

Ám arra valószínűleg csak a nők figyeltek fel, hogy a jóképű bokszoló időközben kétgyermekes édesapává avanzsált: a kis Hanna után öt hónapja megszületett Jázmin is.

Szerencsére a büszke sztárapuka a legkevésbé sem csinál titkot gyermekeiből, így legutóbb a csemeték társaságában érkezett az RTL Klub Reggelijének stúdiójába, ahol természetesen a sportkarrieren kívül a kicsikről is szó esett.

Két kis tündér a családban

Sőt, nemcsak, hogy szó esett, de a cserfes Hanna rögtön el is mesélte, milyen élményekben volt része az állatkertben, ahol egy zsiráf megnyalta a kezét! Mint édesapja elmondta, minden lehetőséget megragadnak párjával, hogy gyerkőceik minél több időt tölthessenek a szabadban.

Így amikor éppen nincs felkészülési időszak, akkor nagyokat sétálnak és strandolnak - a fő, hogy kiszabaduljanak a négy fal közül.

Még az idén újra ringbe szállna

Természetesen a 31 éves öklöző komolyan veszi a visszatérést, főleg az említett győzelem után, amivel saját magának is bebizonyította, nem felejtett el bokszolni - most már csak a telefont várja, hogy mikor lesz a következő mérkőzés.

A család egyébként kétlaki életet él, hiszen a felkészülések Hamburgban zajlanak, de emellett Magyarországon is van egy kis bázisuk, ahová visszavonulhatnak. Bár eddig elég volt ide-oda hurcolkodni a gyerekekkel, a helyzet egy kicsit bonyolódik ősztől.

Hanna ugyanis szeptemberben elkezdi az óvodát - amit aztán majd Németországban folytat, ha úgy alakul. De Károly szerint ez nem probléma, legalább a német nyelvet is könnyen el tudja majd sajátítani a szöszke kislány.

És vajon mit szólt ahhoz a férfias sportot űző sztár, hogy lányai születtek? Nos, Balzsay Károly, igazi lányos apaként, egyáltalán nem bánja, hogy ennyi nő várja otthon. Így az sem lenne ellenére, ha a későbbiekben is lánya születne - merthogy tervei szerint akár négy gyerkőcöt is bevállalna! Bár, hogy erről a párjának mi a véleménye, arról nem szól a fáma.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük