Ma 70 éves Baló György - Felismered fiatalkori fotóján a műsorvezetőt?

Baló György közel 50 éve van a pályán.

Baló György 70 éves
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli 70. születésnapját Baló György, a hazai televíziózás egyik megkerülhetetlen alakja. 1965-ben érettségizett, diplomáját 1970-ben szerezte meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának magyar-angol-német szakán. 

Ezt követően került a Magyar Televízióhoz, ahol előbb gyakornokként kezdett el dolgozni, majd a Híradó szerkesztője és műsorvezetője lett. A hetvenes években láthattuk még a Panoráma, a Stúdió és a Hírháttér házigazdájaként is, emellett a Mozgó Világ folyóirat egyik munkatársa volt.

A nyolcvanas-kilencvenes évek fordulóján az M2 igazgatójaként kamatoztatta tudását. A Napzártát 1991-ig vezette, de nevéhez olyan további sikeres műsorok is fűződnek, mint a Krétakör, az Esti gyors, az Aktuális és a Záróra. 

2002-ben az MTV kulturális igazgatójának nevezték ki, az ezt követő években pedig olyan műsoroknak dolgozott, mint A hét, Az este, A szólás szabadsága vagy a Kedd 21. 2015-tól az RTL Klubon a Magyarul Balóval című műsort vezeti.

Ő Takács Marika egy szem lánya - Ritkán látott fotókon a 36 éves Annamária

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük