Már két hete megszült! Világra jött a magyar színésznő második gyereke
Megszületett Balla Eszter színésznő második gyereke.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már két hete megszületett Balla Eszter színésznő második gyermeke, aki ismét kislány lett, és az Adél nevet kapta.

Azok, akik nem tudtak terhességéről, nem is gondolnák, hogy nemrég gyermeket szült, alakján ez nem látszott a Poligamy című darab sajtótájékoztatóján. 

Már két hete megszült

Balla Eszter február végén a Madách TV-nek árulta el, hogy négy hónapos terhes. Két hete aztán megszületett a kisbaba, aki az Adél nevet kapta. Ő a színésznőnek és operatőr férjének, Garas Dánielnek a második gyermeke. Az első, Emma 2008-ban jött világra.

A kismama nem vonult vissza a színpadtól, a Madách Színház  2013-2014-es színházi évadjának első bemutatójában máris szerepelni fog. Az Orosz Dénes 2009-es, azonos című filmje alapján készülő musicalt október 26-án és 27-én láthatja először a közönség.

- Lévén második gyerek, ezért egy kicsit lazábban is kezelem a dolgokat. Augusztus közepén született a kicsi, és az az igazság, hogy nekem egy annyira biztos családi hátterem van, hogy aktív nagymamákkal, aktív férjjel nyugodtan otthon tudom hagyni, amikor rám szükség van a színházban - mesélte az RTL Klub Reflektor című műsorában.

Rá írták a szerepet

A Poligamy kettős szereposztásban lesz látható: a főszereplő Andrást Nagy Balázs és Nagy Sándor alakítja, szerelmét, Lillát Balla Eszter és Kovalik Ági formálja meg. Lilla szerepét egyébként kifejezetten Balla Eszterre írta Szente Vajk, Galambos Attila és Szirtes Tamás, már csak ezért is nagy öröm számára visszatérni a színpadra.

A 33 éves sztárnak amiatt sem kell aggódnia, hogy vajon elsőszülött gyermeke elhanyagolva érzi-e magát az új jövevény és a színházi próbák miatt.

- A nagyobbik lányom már négy és fél éves, és csodálatosan fogadta a kistestvérét. Nagyon szereti, ölelgeti, puszilgatja. Semmi féltékenységnek nincs nyoma. A kicsi amúgy is olyan békés és sokat alszik, hogy nagyon sokat tudok játszani és foglalkozni Emmával, ezért nem érezheti magát nélkülözve - árulta el.

A Poligamy című darabban szerepel még többek között Kiss Ramóna, Szente Vajk, Gallusz Nikolett, Oroszlán Szonja, Feke Pál, Détár Enikő és Székhelyi József is.

Fotó: Madách Színház

Ezt is szeretjük