Olyan lett, mint Sarka Kata - A magyar színésznő elképesztő testet villantott
Bálizs Anett, a Jóban Rosszban színésznője nagyon izmos lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bálizs Anett, a Jóban Rosszban című sorozat főnővére elképesztő átalakuláson ment át. A 33 éves színésznő februárban intenzív edzésbe fogott, hogy megmérettesse magát egy fitneszversenyen. 

Végül nem is egy, hanem több verseny lett, amin elindul. A tervben eredetileg csak az október 14-15-én Budapesten a MOM Sportban megrendezendő Fitparádé szerepelt, de előtte az elmúlt hétvégén még megmérettette magam Bécsben, a 8. Nemzetközi Ausztria Kupán.

"Hogy miért? Szerettem volna magam kipróbálni ebben a sportban, és mert rajta van a Bakancslistámon. Szeretném magamnak bebizonyítani, hogy meg tudom csinálni! Nem mondom, hogy egyszerű... Február óta heti 5-ször edzem Staub Ferivel, az edzőmmel, akinek szeretném megköszönni a hozzáállását, szaktudását és profizmusát! A segítsége nélkül nem tartanék itt, ahol.

balizs-anett4
Fotó: Facebook/Bálizs Anett

És szeretném megköszönni az én drága Szerelmemnek, Marjai Zoltánnak, aki elvisel a mindennapokban, erőt ad és támogat! Mert hát a versenydiéta kicsit megviseli az embert…" - írta a Facebokon. 

A teste olyan lett, mint Sarka Katé volt, aki a 2015-ös FitBalance Bikini Fitness Versenyen ugyancsak bronzérmet nyert.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük