A vetkőzést is újra bevállalja? Bálint Antónia elárulta a teljes igazságot
Bálint Antónia az Aktívnak adott interjújában öntött tiszta vizet a pohárba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bálint Antónia 2011-es éve nem volt eseménytelen, májusban fél év bújkálás után tartóztatták le ugyanis gyermeke édesapját, Földesi Szabó Lászlót, a hírt pedig egy újságírótól kellett megtudnia.

Nyáron arról számoltak be a lapok, hogy a 42 éves egykori szépségkirálynő és színésznő magánéleti és anyagi problémái miatt összeomlott, ezért egy siófoki rehabilitációs klinikán kezelik.

Köszöni, jól van

- Semmiféle összeomlásról nincsen szó, habár ilyenről is hallottam, nagyon jól érzem magam, köszönöm szépen - öntött tiszta vizet a pohárba Antónia az Aktívnak adott nyilatkozatában.

A beszélgetés apropója az volt, hogy a közelmúltban napvilágot láttak olyan pletykák, melyek szerint a sztáranyuka egy pikáns showműsorban vetkőzne, méghozzá kislányáért, Babikáért.

- Semmiféleképpen nem vetkőznék a kislányom miatt. Dolgozni igen, azt több lábon is, és valóban egyre többet szeretnék dolgozni - nyilatkozta az Aktívnak, de hozzátette, hogy régebben valóban szó volt egy ilyen jellegű műsorról.

Sok mindenen keresztül ment

- Egy nagyon komolyan előkészített produkció lett volna, de az elmúlt hónapokban nagyon sok mindenen keresztül mentem lelkileg és agyilag, nagyon sok mindent átgondoltam és átértékeltem az életemben - tette hozzá.

Bálint Antónia tehát a közeljövőben biztosan nem fog levetkőzni, ám azt nem titkolta el, hogy az életéből jelenleg egy társ hiányzik neki a legjobban, és most nőtt fel csak igazán.

- Valahogy úgy érzem, hogy most nőttem fel, tehát most jött velem szembe az, hogy úristen, tényleg én egy gyermekét egyedül nevelő anyuka vagyok, és ez hatalmas felelősség - mondta Bálint Antónia.

Ezt is szeretjük