Erre senki sem számított! Bálint Antóniát ezzel a híradóssal hozták hírbe
Pachmann Péter és Bálint Antónia hosszú évek után nemrég újra találkoztak egymással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Feltehetően nem sokan emlékeznek arra, hogy mintegy két évtizeddel ezelőtt Pachmann Péter és Bálint Antónia egy párt alkotott, igaz, kapcsolatuk nem egészen egy évig tartott.

A 40 éves műsorvezető és a 42 éves egykori szépségkirálynő hosszú évek után a közelmúltban találkozott újra - felidézték a közös emlékeket, és megvallották egymásnak érzelmeiket.

Elbűvölte az illata

Pachmann Péter a Hot! magazinnak adott interjújában elmesélte, hogy 17 évvel ezelőtt, 1994-ben szeretett bele Bálint Antóniába, amikor együtt kezdték vezetni az akkor induló A3 csatorna reggeli műsorát.

- Pontosabban az első reggeli sminkelésnél, amikor megéreztem az illatát. Ott, az öltözőszobában dobbant egy nagyot a szívem - idézte fel emlékeit a TV2 közkedvelt híradósa.

A közös munka azonban nem tartott sokáig, Pachmann Péter ugyanis három adás után átigazolt az MTV Híradójához, ennek ellenére nem szakította meg a kapcsolatot választottjával.

Antónia mondta ki a végső szót

Végül egy késő őszi házibulin csattant el az első csók, az együtt töltött időről pedig annyit mondott a Tények műsorvezetője, hogy igyekezett vigyázni barátnőjére, és biztos háttér lenni számára, akire mindig számíthat.

- Hogy végül melyikünk mondta ki, hogy vége? Toncsi volt a karakánabb, szerintem én még szerelmes voltam bele, amikor pontot tettem a végére - mondta Pachmann Péter.

Bálint Antónia nem titkolta el, hogy lenyűgözte Péter intelligenciája, az, hogy milyen gyönyörűen beszélt, de kapcsolatukra végül rányomta a bélyegét, hogy túlságosan különbözőek voltak.

A sok szép közös emlék ellenére a találkozás végére belátták, hogy ami egyszer nem működött, az ennyi év és csalódás után sem működne, ezért biztosan nem próbálják meg újra együtt.

Fotók: TV2 Sajtószoba, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük