Vége! Bálint Antónia egyedül maradt kislányával
Bálint Antónia elárulta, hogy egykori kedvese, Földesi-Szabó László már egy másik nővel él együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírt árult el Bálint Antónia az RTL Klub Reggeli című műsorában, miszerint kedvese, Földesi-Szabó László elhagyta őt és közös gyermeküket, Babikát, és már egy másik nővel él együtt.

Az egykori szépségkirálynőt azért hívták meg a beszélgetős műsorba, mert az elmúlt hetekben meghízása miatt arról kezdtek pletykálni, hogy újra terhes - Toncsi azonban cáfolta ezeket a híreszteléseket.

Szeretne egy második babát

Azt azonban elárulta, hogy mindenképpen szeretne majd Babikának egy kistestvért, ám nem az elkövetkezendő egy-két évben. Most ugyanis az óvoda az első, hiszen Babika ősztől kezd közösségbe járni, ami nemcsak a kislány, de anyukája életébe is nagy változást hoz majd.

Antónia a beszélgetés végén vallotta be, hogy kedvesével már nem élnek együtt, vallomásával pedig sikerült alaposan meglepnie Ördög Nórát és Csonka Andrást. Az elválásról, illetve annak okairól többet egyelőre nem árult el, de reményei szerint ősztől minden rendbe jön majd.

Sok mindent átvészeltek együtt

Bálint Antónia egy közös munka során ismerkedett meg a nála 12 évvel idősebb Földesi-Szabó Lászlóval, nem sokkal később pedig egymásba szerettek, majd Toncsi teherbe esett. Kapcsolatukat az sem tette tönkre, hogy Földesi-Szabót sikkasztás vádjával letartóztatták.

Az 1991-es Miss Hungary 41 éves győztese ugyanis mindvégig kitartott szerelme mellett, aki végül jelen lehetett kislányuk megszületésekor - addigra ugyanis felfüggesztették az ellene indított eljárást.

A gyönyörű műsorvezető nem rejtette véka alá, hogy most nincs jól, de legalább szakmai téren szépen alakulnak a dolgai. Több felkérést is kapott már ugyanis, illetve lesz egy saját műsora is, aminek pontos részleteiről még nem sokat árult el.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük