Megszülettek az egykori megasztáros ikrei - Nézd, milyen tündériek!
A Megasztár második szériájában megismert Bálint Ádámnak ikrei születtek, egy kislány és egy kisfiú.

nagykep?cikkid=169871&kep=balint-adam-fb-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Megasztár második szériájával, 2004-ben ismerté vált Bálint Ádám már háromszoros apuka. A gasztrobloggerként és a Budapesti Operettszínház színészeként is ismert sztárnak Izabell kislányuk mellé február 8-án ikrei születtek. A 35 éves sztár és felesége, Melinda már haza is vitték a csöppségeket, a büszke apuka azóta az Instagram-oldalán számol be arról, milyen az élet Johannával és Benjáminnal.

 

 

Ádám BÁLINT (@really_small_gang) által megosztott bejegyzés,

 

"Borzasztóan izgulunk - megyünk haza, de még itt a kórházban találkoznak az ikrek a nővérükkel. Nem ígérhetem, hogy nem fogunk bőgni."

 

Ádám BÁLINT (@really_small_gang) által megosztott bejegyzés,

 

"Féltünk az első találkozástól, de csodálatos volt az egész. Izabell, mint eddig mindig, felülmúlt minden várakozást. Előtte megbeszéltük, hogy az ikrek hoznak majd ajándékot; szerinte epres csokit, amit életében nem evett még. A csoki itt volt, a kicsik jól indultak."

 

 

Ádám BÁLINT (@really_small_gang) által megosztott bejegyzés,

 

"Vannak dolgok a gyerekvállalással kapcsolatban, amiről valahogy senki nem beszél; például, hogy mennyire nehéz az első pár hónap. Négy fal közé zárva, 24 órás szolgálatban egy húsgombóccal, aki folyamatosan fellép valamilyen igénnyel. Ebben a pár hétben a világon semmi szórakoztató vagy szép nincs, zombiként teszed a dolgod, etetsz, pelenkázol, simogatsz és fürdetsz éjt nappallá téve. És akkor bedobnak egy ilyet, kiakasztva a cukkermérőt, amiért megéri csinálni."

A 2004-es Megasztárban tűnt fel! A gyönyörű énekesnő most híradót vezet

Képeken a Megasztár második szériájának énekesei. Nézd meg, mennyit változtak!

Ezt is szeretjük