Leszámol a pletykákkal! Hát ezért ment hozzá Balázs Klári Korda Györgyhöz
Balázs Klári ma is vallja, őszinte szerelemre épül a házasságuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az énekes házaspár, Balázs Klári és Korda György a nyolcvanas évek óta hazánk egyik legnépszerűbb párosa.

A sztárpár évtizedek óta él boldog házasságban, éjjel-nappal együtt vannak, munkában és otthon egyaránt. Bár gyermekük nem született, a külső szemlélőnek kapcsolatuk ideálisnak tűnhet. Pedig náluk is akadnak konfliktusok.

Önuralom kell a viták elsimításához

A Nagy Duett csinos zsűritagját, Balázs Klárit a közelmúltban a Hot magazin faggatta házassága titkairól, valamint a női praktikákról, melyekkel sikerült egyensúlyt teremtenie a karrier és a magánélet között.

- Az én mottóm: élni és élni hagyni! Ez a titka mindennek, persze szükség van praktikákra is. Tudni kell például csendben maradni, hiszen nekünk is vannak vitáink. Egy dolgot azonban nem szabad elfelejteni, hogy sohasem szabad egymással ordítozni vagy csúnyán beszélni, ez ugyanis kitörölhetetlen, mély nyomokat hagy az emberben - vallotta be a népszerű énekesnő.

Klárika szerint minden az önfegyelmen áll vagy bukik. Ő például kifejezetten temperamentumos nő, hangos és energikus. Férjével való vitáiban azonban ügyel rá, hogy ne vesse el a sulykot.

Őszinte érzelmekre épül a házasságuk

Balázs Klári karrierje a Periszkóp és a Skála együttesekben kezdődött, majd a Stúdió 11-ben énekelt. Zenekara akkoriban gyakran lépett fel Korda Györggyel közösen, így ismerkedtek össze.

A népszerű énekes és a vokalista szépség kapcsolata előbb szerelemmé, majd 30 éves házassággá érett, kettejük elválaszthatatlan párosa már-már legendás.

A szexis sztárt egyébként a rossznyelvek sokszor vádolták azzal, hogy a pénzéért ment hozzá a sikeres énekeshez. A közkedvelt énekesnő azonban újra és újra visszautasítja a vádakat.

- Ez őszinte szerelem, amely a mai napig tart, ezért mindent elkövetünk, hogy megőrizzük a családi tűzhely békéjét - vallotta őszintén az énekesnő, aki megújult, dögös külsejével még ma is minden péntek este elkápráztatja A Nagy Duett nézőit.

Ezt is szeretjük