Működhet így egy házasság? A magyar énekesnő nem követel hűséget
Balázs Klári ezért nem követel hűséget férjétől, Korda Györgytől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy semmit, így a hűséget sem követelik meg a másiktól, Balázs Klári és Korda György nemrég ünnepelték a 30. házassági évfordulójukat.

A népszerű magyar sztárpár a TV2 Mokka című műsorában mesélt arról, minek köszönhetik hosszú és boldog házasságukat.

Nem követelnek hűséget

- A 30. házassági évfordulónk napján reggel kaptam Gyuritól 30 szál vörös rózsát. Elterveztük, hogy később bemegyünk a belvárosba sétálgatni, este vacsorázni, de 38 fokot mutatott a hőmérő, úgyhogy inkább otthon maradtunk - mesélte az énekesnő a jeles napról. 

A rugalmasság kapcsolatuk egyik fontos eleme. Náluk ugyanis semmi sem kötelező, így a hűség sem. Ezt azonban nem úgy kell értelmezni, hogy bármelyikük bármit megtehet.

- A hűséget nem lehet megkövetelni. Ha nem belülről jön, és magától alakul ki, akkor mit ér a követelés? - magyarázta Korda György.

Felesége azt mondja, hiába fordulnak meg a koncertjeiken is fiatal, szép nők, ő nem féltékeny.

- Ezt az embert tőlem nem tudják elvenni. Mi egymásnak vagyunk teremtve, összetartozunk. Nem tudom elképzelni róla, hogy ő ezt a szoros összetartozást bármivel kockáztatni, és én ezt ugyanígy gondolom - mondta az 59 éves sztár.

Nincsenek nagy veszekedések

Nagy veszekedéseik sem voltak az eddig együtt töltött évtizedek alatt, és ha előfordultak is összezördülések, azok inkább szakmai alapon történtek, másképp vélekedtek egy hangnemről, egy dalról.

- Ha összeveszünk, mind a ketten kezdeményezzük a békülést. Nálunk egyezség van arra, hogy 15 perc után puszival békülünk. Egyébként meg azt tudom tanácsolni, hogy a haragot nem szabad tartogatni, átvinni másik napra különösen nem - folytatta Balázs Klári.

A 73 éves Korda György szerint egyszerű a boldog házasság receptje, csak a hozzávalót nehéz megtalálni, akit, ha megleltél, meg kell becsülnöd.

- Végy magad mellé egy olyan lányt, aki legalább úgy szeret téged - vagy jobban -, mint te őt! Legyenek közösek a célok, egyezzen meg az ízlés- és értékvilág, a gondolkodásmód legyen azonos, és nem mellékesen legyen humora - véli.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük