"Rossz apa vagyok" Bajor Imre kemény kritikával illette szülői teljesítményét
Bajor Imre szeretne több időt tölteni a gyerekeivel, Lilivel és Marcellel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánk nagydumás nevettetője, Bajor Imre nem titkolja, nehéz időszakon van túl. A tavaly októberi fizikai és lelki összeomlás őt és családját is próbák sora elé állította.

A Heti Hetes viccmestere csak komoly erőfeszítések árán került ki a hullámvölgyből, amiért elsősorban családjának és barátainak tartozik hálával.

Felesége segítette át a mélyponton

A színművész Jakupcsek Gabriellának adott interjújában, a Mert érdekel... című műsorban beszélt élete legnagyobb kihívásáról.

Az utolsó vidám bohóc, aki pályafutása alatt egy ország kedvencévé vált, őszintén beismerte, hogy a legrosszabbtól felesége, Ildikó - aki 11 éve hűséges társa - mentette meg, azzal, hogy a bajban is kitartott mellette.

- Én már valószínűleg nem élnék, ha ő nem lenne - fogalmazta meg Bajor, akinek az elmúlt hét hónapban alkoholproblémái mellett az anyagi és lelki nehézségeket is le kellett küzdenie.

A színész nem fél beismerni, hogy önerőből valószínűleg nem sikerült volna neki átlendülnie a holtponton. Felesége mellett régi, hűséges barátai - többek közt Verebes István és Heilig Gábor - is segítő kezet nyújtottak neki.

Rossz apának tartja magát

Bajor egyébként - a tőle megszokott módon - többször is viccelődött már vele, hogy ő tipikus férfi, vagyis otthon egy szalmaszálat nem tesz keresztbe. Lustaságát szerencsére neje már rég elfogadta, nem is várja tőle, hogy mintaférj legyen.

De mi a helyzet az apasággal? A színész, aki két kamasz, Lili és Marcell édesapja, a riporter kérdésére igazi szülői elfogultsággal mesélt gyermekeiről. Elárulta, hogy kimondhatatlanul büszke rájuk, hiszen mindketten rátermett, okos gyerekek, különösen az angol nyelvben jeleskednek.

Ami azonban a tradicionális apai szerepet illet, Bajor abban egyáltalán nem tartja magát kiemelkedőnek.

- Nagyon rossz apa vagyok. Ha a klasszikus apaképet nézed, akkor kijelenthetem, hogy nagyon rossz voltam. Én sose olvastam nekik mesét, én a gügyögéssel se tudtam mit kezdeni - elemezte magát kemény önkritikával Bajor.

- Talán majd most jönnek el azok az idők. Úgy érzem, kezdenek a dolgok egyensúlyba kerülni, most lesz majd rám igazán szükségük - zárta a beszélgetést a népszerű magyar sztár.

A színész a heti tévészereplés mellett régi szerelmét, a színészetet se hanyagolja el, rajongói egyik kedvenc darabjában, a Mágnás Miska főszerepében láthatják őt viszont az Operettszínház színpadán.

Fotó: StoryTV Sajtószoba

Ezt is szeretjük