Egy év után titokban elvált a magyar sztársportoló és a gyönyörű modell
Baji Balázs távfutónak az esküvő után nem sokkal tönkrement a házassága.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ismét Baji Balázst élteti a világ: a világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó kedden 110 méteres gátfutásában nyert az Európai Atlétikai Szövetség Premium Permit-sorozatába tartozó luzerni versenyen. Az állatorvosként dolgozó Baji sportkarrierje remekül alakul, de ugyanez a magánéletéről nem mondható el. A 29 éves sportoló a Nemzeti Sportnak adott interjúban árulta el, hogy tavaly tönkrement a frissen kötött házassága.

Baji Balázs öt év együtt töltött év után egy thaiföldi nyaraláson kérte meg Szikszai Johanna kezét. A modellel 2016 szeptemberében házasodtak össze. A Daalarna esküvői kollekciójának rendszeres modellje természetesen egy Benes Anita által megálmodott kreációban mondta ki az igent, de a házasság nem bizonyult tartósnak.

Sunset 🌙 @daalarnacouture

Johanna Szikszai (@johannaszikszai) által megosztott bejegyzés,

- A 2017-es évem az atlétikában és más területeken is elképesztően jól alakult, annak ellenére, hogy közben tulajdonképpen a feje tetejére állt az életem. A magánéletemben ugyanis óriási változás történt: friss házasemberből rövid idő alatt egyedülállóvá váltam, s ez borzasztóan nagy csapásként ért.

Happy with the win today at Luzern! #win #gatramagyar #hurdlegang #roadtoberlin #nikeathlete #magyaratletika

Balázs Baji (@balazs_baji) által megosztott bejegyzés,

- Azt nem tudom megmondani, hogy ezért vagy ennek ellenére, de nagyon jól tudtam szerepelni a versenypályán, ami valamennyire kárpótolt a csalódásért. A sport és a munka átmenetileg meg is szabadított a problémáimtól, és – a családom, a barátaim támogatása mellett – sokat segített abban, hogy túljussak a nehéz időszakon – nyilatkozta a lapnak a 29 éves sportoló.

Azt mondta, őt is meglepte, hogy ekkora váratlan pofon után ilyen sikereket tudott elérni, és a negatív érzéseket energiává tudta forgatni, az eredményei pedig abban segítették, hogy ne csak az élet felhős oldalát lássa.

- Az ember ilyenkor ráébred a saját erejére, arra, hogy nincs feltétlenül szüksége egyvalaki támogatására ahhoz, hogy sikereket érjen el. Kiderült számomra, hogy a céljaim eléréséhez szinte bármiből tudok energiát meríteni. Persze, jobb a nyugodt és kiegyensúlyozott magánéleti háttér, de megtapasztaltam, hogy nem csak úgy lehet jól teljesíteni. Ez egy nagy önismereti utazás volt.

Ezt is szeretjük