"A börtönnél is rosszabb volt!" Felkavaró interjút adott a magyar humorista

Bagi Ivánról korán lemondott pszichés problémákkal küzdő anyja, ezért kisfiúként nevelőintézetbe került.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bagi Iván méltán hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb humoristája, akiről azonban kevesen tudják, hogy gyerekkorát nagyon sanyarú körülmények között töltötte egy nevelőintézetben.

Édesanyja saját bevallása szerint haragudott az édesapjára, benne pedig az apját látta, ezért egészen korán megvált tőle, így került egy otthonba, ahol 16 éves koráig nevelkedett, ezt követően költözött féltestvéréhez.

Nem kedvelte édesanyja

A Banánhéj egykori házigazdája a napokban adott egy felkavaró interjút az Aktívnak, melyben felelevenítette az intézetben töltött éveket, de őszintén beszélt szüleihez fűződő kapcsolatáról is.

- Az a furcsa az intézeti vagy árva gyerekekkel, hogy olyan, mintha vakon élnének, illetve mások szeretetén keresztül képesek élni, ezért nekik nagyon fontosak a barátok, a szerelmek, csak hát azok sajnos nem pótolhatják a szülőket - mondta.

Azt sem rejtette véka alá, hogy édesanyja sosem kedvelte őt igazán, rendszerint ellenséges vagy zárkózott volt fiával, ennek ellenére mégis jobban kötődik édesanyjához, mint édesapjához.

Ellenséges és zárkózott volt

- Az anyám nem nagyon kedvelt engem, többször járt a pszichiátrián, nehéz sorsú volt, a szüleit korán elveszítette. Mindig ellenséges volt, elzárkózott, valahogy nem kedvelt - idézte fel szomorú emlékeit.

Ami az apját illeti: Bagi Iván nem titkolta el, hogy, habár néhányszor gyermekkorában is találkozott apukájával, igazából csak 22 éves korában ismerte meg őt, miután édesapja nagyon megbetegedett.

- Nem tudtunk igazán egymással mit kezdeni, nem úgy beszélt velem, ahogy egy gyerekkel kellene, furcsán viselkedett, kicsit olyan volt, mint a Jockey Ewing a Dallas-ban - árulta el édesapjáról, akit sosem tartott klasszikus apatípusnak.

De hozzátette, hogy apja betegsége mégiscsak összehozta őket, ő ápolta ugyanis másfél-két éven keresztül, ez pedig boldog időszakként él az emlékezetében még akkor is, ha nehéz körülmények között éltek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A beszélgetés során szóba került az a komoly apasági per, ami a szülei között folyt tíz éven keresztül: apja ugyanis azt állította, hogy nem ő gyerek apja, és végül csak egy új típusú DNS-teszt igazolta apaságát.

Bagi Iván fájó szívvel emlékezett vissza arra is, amikor az intézet és egy béranya között ingázott - utóbbit még a börtönnél is rosszabbnak tartja, az otthonról pedig csak annyit mondott, hogy harminc-negyven gyerek volt legalább egy szobában.

Elmondása szerint a sok fájdalom és csalódás ellenére nem haragszik a szüleire, egyedül pedig a bátyjával nem tud kibékülni, mert ahogyan ő mondta, nincs lehetőségük tisztázni a régi sérelmeket.

Ezt is szeretjük