A bájos magyar énekesnőre az utcán támadtak rá!
Vallomás
Baby Gabi a mai napig retteg, ha késő este egyedül kell sétálnia, vagy sötétben ér haza az autóval.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Baby Gabit évekkel korábban érte utcai támadás, az énekesnő azonban mai napig retteg, hogyha sötétedés után egyedül kell hazasétálnia. Még akkor is, ha kocsival van, és az autójától mindössze néhány métert kell a lakásáig gyalog megtennie.

A Baby Sisters egykori sztárja erről egy önvédelmi oktatáson számolt be, ahol egy kanadai elit osztagos kiképző, Bill Wolfe tolmácsolásában tudta meg, mi a teendő, ha valaki hátulról belemarkol a hajába, vagy épp a táskáját akarja elvenni tőle.

A barátnőjét hívta fel

- Minden nap úgy mentem haza, hogy iszonyatos nagy félelem volt bennem, és a barátnőmet, vagy aki épp felvette a telefont és épp ráért, azt hívtam fel. Mondtam, hogy na, most szállok ki a kocsiból, most megyek a lifthez, most érek fel, most benn vagyok a lakásban, aztán tettem le a telefont - mondta el a 34 éves sztár a Fókusz riportjában.

A kiképzőtiszt nemcsak elmagyarázta, hogy miként tud fellépni a különböző támadások ellen, de gyakorlatban is bemutatta azt. A szimulált hajtépés azonban felelevenítette a régi emlékeket, és Baby Gabinál hamarosan eltört a mécses.

Nem az utcai támadás volt azonban az első rossz élménye, korábban egy ecetes ubi nevű levélíró is zaklatta, majd életveszélyesen meg is fenyegette, ezért a hatóságokhoz fordult segítségért.

Sikítozás helyett ütni kell

- A magabiztosság visszaszerzése nem az, hogy újra merünk provokatívan öltözni, hanem az, hogy egy jó jobb horog és egy lágyékrúgás segítségével képesek vagyunk megvédeni magunkat. Ez persze nem jön magától, ezt meg kell tanulni - summázta Bill Wolfe a rögtönzött önvédelmi kiképzést követően.

Az énekesnő természetesen karrierjét sem hanyagolja el, legújabb önálló nagylemeze 2012. szeptember 14-én kerül a boltokba Lírák címmel. A hetedik albumot ezúttal is az a Sihell Ferry készíti, aki korábban Pintácsi Viki és Csepregi Éva lemezein is közreműködött. A korongon egy közös duett is helyet kap majd.

A megjelenés napjával egy időben lemezbemutató koncertet is szerveznek, amellyel egyben Baby Gabi pályafutása 15 éves jubileumát is ünnepli.

Ezt is szeretjük